Tekmovalec MasterChefa šokiral s svojo odločitvijo

Tekmovalec MasterChefa šokiral s svojo odločitvijo

N. Č.
25.05.2023, 5:00
0
Bližamo se koncu tekmovanja, kuharski izzivi pa so vse težji in težji. Sodniki od tekmovalcev pričakujejo vedno več kreative in znanja, v kolikor jedi ne povzdignejo na 'višji nivo', pa jim grozi izločitev. Že nocoj bo eden izmed tekmovalcev sam priznal poraz ...

Nocoj bodo tekmovalci kuhali s šestimi slovenskimi sestavinami, ki so brez dvoma ponos naše države. Eno izmed omenjenih sestavin si bodo tekmovalci izbrali sami, drugo pa jim bosta določila Zala in Tilen, ki sta si balkon že prislužila. 

Izziv bo čisto vsem tekmovalcem povzročil kar nekaj težav, te pa jih bodo bolj ali manj uspešno reševali. Težave nekaterih se bodo začele že na samem začetku, saj ne bodo dobili želenih sestavin, drugi nikakor ne bodo našli prave ideje, spet tretjim pa bo težave povzročala izvedba.

PREBERI ŠE
Anja bo postavljena pred najtežjo odločitev do sedaj

"Ne vem, zakaj imam občutek, da bo to en velik kaos," bo Nikovo idejo že ob samem začetku kuhanja negativno ocenil sodnik Bine Volčič, ki pa bo z napovedjo seveda zadel. Nikove težave se bodo tekom kuhanja le še stopnjevale, vse skupaj pa bo privedlo do šokantne odločitve tekmovalca. Več v spodnjem video posnetku ...

Celotno epizodo si lahko ogledate že ta trenutek na VOYO, nove epizode pa lahko spremljate tudi na POP TV, in sicer vsak dan od srede do petka ob 21.15. Le kdo se bo že nocoj uvrstil v 'top šest'?

Sodniki MasterChef
Sodniki MasterChefFOTO: POP TV

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke