Tekmovalec v Ljubezni po domače narobe razumel pravila igre

M. A.
11.10.2020, 8:04
0
Potem ko so hitri zmenki v Štanjelu razkrili, katere kandidate bo Jacqueline Kale povabila k sebi domov, bomo v tokratni nedeljski oddaji priča njihovemu prihodu. A vseeno le ne bo šlo vse po načrtih, saj njeno stanovanje ne bo takšno, kot so nekateri pričakovali, eden izmed kandidatov pa je očitno tudi narobe razumel pravila igre.

Jacqueline Kaleje pred nekaj tedni v Štanjelu pet kandidatov povabila na hitre zmenke, še isti večer pa se je morala odločiti, katerega izmed njih bo poslala domov. Tako so zdaj ostali štirje, ki se končno podajajo v Belo krajino; vsi z isto namero, da osvojijo Jacqueline. Očitno pa so nekateri izmed njih domnevali, da bo za njeno srce tekmoval vsak sam, saj bo eden izmed tekmovalcev, Boštjan Melanšek, precej presenečen, ko se bodo na vratih pojavili še drugi kandidati. Melanšek je sicer odločen, da bo Jacqueline njegova, za dosego svojega cilja pa je sklenil celo spremeniti svoj izgled. Več si oglejte v spodnjem videu.

Medtem ko drugi podeželski junaki 4. sezone šova Ljubezen po domače svoje snubce in snubke gostijo na svojih kmetijah, pa bo Jacqueline svoje štiri fante gostila kar v svojem stanovanju v večstanovanjski stavbi, kar bo nekatere presenetilo, saj bodo s prostorom kar precej omejeni. Kako se bodo sporazumeli, kje bo kdo spal in kako bodo pristopili do Jacqueline, ne spreglejte nocoj ob 20.00 na POP TV, že zdaj pa vas najnovejša epizoda čaka na VOYO

PREBERI ŠE
Prva razočaranja v Ljubezni po domače

Boštjan Melanšek bo v želji, da osvoji Jacqueline, spremenil celo svoj videz.
Boštjan Melanšek bo v želji, da osvoji Jacqueline, spremenil celo svoj videz.FOTO: POP TV