Zadovoljna.si
Sanjski moški

Oddaje

Tekmovalka nepričakovano zapustila šov že pred podelitvijo vrtnic

N. Č.
11. 11. 2022 05.00
0

Jutri nas čaka nepričakovan odhod tekmovalke še pred podelitvijo vrtnic, še bolj kot to pa bo šokiral Blaž, ki vrtnice ne bo podelil tekmovalki, ki ne bo niti slutila, da se zanjo bliža konec te nepozabne izkušnje. Kateri dve dekleti se bosta tokrat za vedno poslovili od Blaža in bili prisiljeni pozabiti na sanjsko prihodnost z njim?

Priča bomo še enemu sanjskemu zmenku z Blažem, ki ga bo začinil z vročo masažo, 'ježem' za kavčem in strastnim poljubom. Celoten zmenek si lahko ogledate jutri ob 20.00 na POP TV, tiste najbolj neučakane pa najnovejša epizoda čaka že ta trenutek na VOYO!

Sanjski moški dobiva nov termin, spremembe tudi za Kmetijo
Preberi še
Sanjski moški dobiva nov termin, spremembe tudi za Kmetijo

Še bolj kot zmenek pa bo razburljiva večerna zabava, ki bo tokrat potekala kar v kostumih! Nagrado za najbolj zabaven kostum bo gotovo dobila Žana Grad, ki bo Blaža do solz nasmejala, prav tako pa si bo s pomočjo kostuma končno priborila še malo časa na samem, ki ga bo odlično izkoristila. Izstopal bo tudi kostum Monike Slapnik, ki se bo prelevila v seksi levinjo, razočaral pa ne bo niti Blaž, ki bo prav tako prišel na zabavo v preobleki.

Žana bo s svojim kostumom do solz nasmejala Blaža!
Žana bo s svojim kostumom do solz nasmejala Blaža!FOTO: POP TV

Čeprav se bo zabava začela s tono pozitivne energije, bo ta kmalu izhlapela, ko se bo ena izmed tekmovalk odločila, da predčasno zapusti šov. Njen odhod ne bo prizadel le Blaža, ampak tudi ostala dekleta, še posebej jih bo razburilo dejstvo, da bo odšla kar brez slovesa. Šok ob njenem odhodu si lahko ogledate v spodnjem video posnetku. 

Ne pozabite na komentatorsko oddajo Vrtnice in vino, kjer naši zvesti komentatorji s kavča budno spremljajo dogajanje v šovu in brez dlake na jeziku podajajo svoje mnenje. Ta teden bo tudi ta oddaja na sporedu ob novem terminu, in sicer v petek ob 22.40 na POP TV, v soboto pa takoj po koncu oddaje Sanjski moški, ki se prične ob 20.00, prav tako na POP TV. Vse zamujene epizode obeh oddaj vas čakajo že ta trenutek na VOYO!

Sanjski moški vas čaka na VOYO!
Sanjski moški vas čaka na VOYO!FOTO: POP TV
Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399