Zadovoljna.si
Sanjski moški dekleta

Oddaje

Tekmovalka Sanjskega moškega se je zbala za svoje življenje

M. A.
18. 11. 2022 05.00
0

Blaž Kričej Režek bo v sobotni epizodi priljubljenega šova Sanjski moški nekaj deklet povabil na prav poseben zmenek, na katerem se bodo zbližali na povsem drugačen način. Iskreno bodo spregovorili o svojih najhujših življenjskih strahovih, ena izmed njih pa bo o svoji travmi spregovorila prvič.

Najhujši trenutek v življenju Eve Lune Mlakar se je zgodil, ko je na vklopljeni kuhalni plošči pustila posodo z oljem, kmalu pa se je razvnel močan požar, v katerem se je v trenutku zbala za svoje življenje. Dogodek, ki jo je močno zaznamoval in o katerem do zdaj ni nikoli govorila, je iskreno zaupala Blažu in nekaterim drugim tekmovalkam, njeno celotno izpoved pa boste lahko spremljali jutri ob 20.00 na POP TV. Del izpovedi si oglejte v spodnjem videu.

Sobotno epizodo si lahko najbolj neučakani že zdaj ogledate na VOYO, na POP TV pa prihaja jutri ob 20.00. Ta se bo začela sproščeno, saj se bodo tekmovalke najprej pomerile v igri Človek, ne jezi se, katere namen je ugotoviti, katera od deklet se najbolj ujame z Blažem. Igra pa ne bo razkrivala le ujemanj in neujemanj, temveč tudi sočne podrobnosti o dekletih in Blažu. Kot je za Človek, ne jezi se znano, pa bo igra preizkusila tudi njihovo obvladovanje jeze. Eno izmed deklet bo namreč že blizu zmage, ko jo bo kazensko polje izločilo iz igre. Razburljiva igra ujemanja na koncu le odloči, katero dekle si zasluži čas na samem s Sanjskim, ki pa namesto strasti prinese napetost in dvome.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Sanjski moški
Sanjski moški FOTO:

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471