Zadovoljna.si
Maja Grintal - Sanjski moški

Oddaje

Tekmovalka šova priznala, da goji ljubezenska čustva do te lepotice

N. Č.
14. 11. 2022 05.00
0

Za nami je pester vikend romantičnih zmenkov in vročih poljubov, ki pa se je nepričakovano končal z odhodom kar dveh tekmovalk. Vikend so popestrili tudi naši komentatorji s kavča, ki so ponovno brez dlake na jeziku pokomentirali dogajanje v resničnostnem šovu Sanjski moški.

Voditelj Nejc Šmit je tokrat za dekleta pripravil prav poseben izziv, in sicer je vsako dekle moralo anonimno napisati nasvet vsem ostalim dekletom, a kot je že pred začetkom pisanja listkov napovedal naš komentator Jan Čampa, mnogo deklet ni razumelo bistva naloge: "Na koncu bodo gledale, kako katera piše in bodo rekle: "To je ziher ona napisala.""

Kot pričakovano, je prišlo do primerjanja pisav in ugotavljanja avtoric posameznih sporočilc, najbolj na udaru deklet pa je bila Eva Luna Mlakar, ki si je edina med dekleti upala brez filtra izraziti svoje mnenje. "Je pa povedala to, za kar nobena druga tukaj nima jajc, da bi rekla "Jaz sem ti to napisala"," je njeno prevzemanje odgovornosti pohvalil Jan. Z nekaterimi listki, ki jih je napisala Eva Luna, so se strinjali tudi naši komentatorji: "Arijanna se res obnaša kot, da se svet vrti okoli nje," je z Evo Luno delila mnenje Janova punca Eva.

Jan in Eva sta pokomentirala izziv anonimnih nasvetov.
Jan in Eva sta pokomentirala izziv anonimnih nasvetov.FOTO: POP TV

Končno je prišel čas za zmenek na samem tudi za lepotico Kristino Miler, ki pa je na dan zmenka – ali bolje rečeno noč – dobila prav posebno budnico, ki jo je Blaž dopolnil z vzdevkom, ki je do solz nasmejal komentatorje. Ti so se odločili, da se iz Blaža malce ponorčujejo, več pa si lahko ogledate v spodnjem video posnetku.

Priča smo bil tudi dramatični podelitvi vrtnic, saj so mnogi predvidevali, da zaradi prostovoljnega odhoda ene izmed deklet ne bo šova zapustila nobena druga, a kljub temu je bil Blaž primoran izločiti še eno. Na presenečenje vseh je bila to Maja Grintal, ki pa je ob odhodu poskrbela še za dodaten šok, ko je priznala, da goji romantična čustva do ene izmed sotekmovalk. Kako so se na to odzvali naši komentatorji, si lahko ogledate v spodnjem video posnetku.

Resničnostni šov Sanjski moški lahko spremljate vsako soboto in nedeljo ob 20.00 na POP TV, sledi pa mu pogovorna oddaja Vrtnice in vino, kjer dogajanje vestno spremljajo naši komentatorji s kavča. Vse zamujene epizode obeh oddaj pa vas že čakajo na VOYO!

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 416