Manjina iskrena izpoved: Revščina in spolna zloraba v otroštvu sta jo ...

Manjina iskrena izpoved: Revščina in spolna zloraba v otroštvu sta jo zaznamovali

N. Č.
20.11.2022, 5:00
0
Deževno vreme na Kmetiji se nadaljuje, to pa turobno vpliva tudi na počutje tekmovalcev. Jutra so mrzla in zaspana, čez dan pa se netijo prepiri okoli izbire drugega grešnega kozla. Koga bodo člani klana, ki zaenkrat še vedno držijo vse niti v svojih rokah, žrtvovali tokrat?

Zaspano deževno vreme bo brez dvoma še naprej vplivalo na tekmovalce Kmetije, najbolj vremenska med njimi pa bo Manja, kar bo opazila tudi glava družine Danijela: "Manja je res zanimiva oseba, zdaj jo vidiš veselo, potem bo kar naenkrat žalostna, potem je kar naenkrat jezna, zamišljena, tako da me res zanima, kaj je v ozadju vsega tega."

PREBERI ŠE
Manja (Kmetija): Če imaš travme, si najdi pomoč in ne hodi po šovih!

"Doživela sem marsikaj. Marsikaj. Hudih stvari, pa tudi veliko lepih stvari. Moje otroštvo je bilo kar hudo. Ne privoščim nobenemu otroku, da bi šel skozi te stvari, skozi katere sem jaz morala iti, ampak se zavedam, da marsikateri otrok hodi skozi identične ali pa še hujše stvari," bo odkrito povedala Manja. "Marsikdo misli, da sem jaz iz bogate družine, ker mi trenutno v življenju gre ful dobro, ampak vse, kar jaz sem, sem si zgradila sama. Brez kakršnekoli pomoči. Nisem imela za jesti. Večkrat sem bila sestradana. Tudi ta Kmetija zdaj ... Tole bi rekla, da tisto dol v hlevu je bil kar velik približek tega, kako sem živela mnogo let v mojem otroštvu. Ful so me zafrkavali v šoli, ker sem smrdela, ker sem bila umazana, ker sem bila v cunjah, ki niso bile oprane, ampak to je prišlo s tem, da nismo imeli denarja za preživetje," bo otroštvu, ki ga je preživela na pragu revščine, povedala Manja. 

"Ampak dejstvo je, da nikoli nisem imela te opore, ki jo otrok rabi v svojem odraščanju. Bolečih spominov iz otroštva imam ful. Mogoče tudi to, da sem bila spolno zlorabljena. Stara sem bila pa 7 let. Spolna zloraba je nekaj, kar človeka zaznamuje. Lahko za celo življenje. To je ena stvar, zaradi katere eni ljudje nočejo imeti partnerskih odnosov, ne morejo jih imeti. Jaz se trudim, da sem nekako čim bolj mentalno stabilna, ne glede na vse, kar se mi je zgodilo, ampak je pa včasih težko. Včasih se mi vrnejo kakšni taki spomini, ampak dejansko se mi vse redkeje vračajo, kar je ful v redu. Tudi tekom let, vseh terapij in pogovorov, sem spoznala, da nisem jaz kriva za nič in dejansko nobena oseba, ki se ji dogajajo take stvari, ni kriva za to. Imela sem otroško depresijo, pač bila je totalno spregledana s strani družine, ker mentalne bolezni niso nekaj, kar bi v naši družini poznali oz. vedeli sploh za njih. Vsi so mi govorili, da se sprenevedam, da hočem pozornost z mojimi napadi, ki sem jih doživljala," bo žalostno zgodbo o svojem otroštvu delila Manja, ki je o svoji zgodovini mentalnih bolezni v eni izmed prejšnji epizod sicer že spregovorila. 

Več o tem, kakšna oseba je Manja danes, lahko izveste jutri ob 20.00 na POP TV ali pa si celotno epizodo ogledate že ta trenutek na VOYO! 

PREBERI ŠE
Manja: 'Imam zgodovino mentalnih bolezni, Kmetija mi ne pomaga'

Manja nam bo zaupala zelo osebno zgodbo iz svojega otroštva.
Manja nam bo zaupala zelo osebno zgodbo iz svojega otroštva.FOTO: POP TV

Jutrišnjo epizodo bo zaznamovala tudi nova izdaja Kmečkega lista in pa prav poseben paket, ki ga je tekmovalcem dostavil poštar. Kaj se skriva v skrivnostnem paketu, lahko izveste jutri ob 20.00 na POP TV. Prišel bo tudi čas za izbiro drugega gršnega kozla, toda člani klana pri glasovanju ne bodo tako usklajeni, kot so bili v prejšnjih tednih. Delček njihovega prepira, ki bo kaj hitro eskaliral, si lahko ogledate v spodnjem video posnetku.

Resničnostni šov Kmetija lahko spremljate vsak dan od ponedeljka do petka ob 20.00 na POP TV, najnovejše epizode pa vas vedno čakajo že dan prej na VOYO!

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

 

Prišel bo čas za izbiro drugega grešnega kozla.
Prišel bo čas za izbiro drugega grešnega kozla.FOTO: POP TV