Zadovoljna.si
Blaž z mamo

Oddaje

Tik pred finalom se bo Blažu uresničila največja želja

M. A.
17. 12. 2022 05.00
1

Jutri na POP TV prihaja finalna epizoda najbolj priljubljenega resničnostnega šova te jeseni Sanjski moški. Še preden bo Blaž Kričej Režek sprejel končno odločitev, pa se mu bo uresničila še ena izmed njegovih največjih želja: Z obema staršema bo skupaj preživel dan.

Da Blaž prihaja iz družine z ločenimi starši, ni nikoli skrival, prav zato pa mu je še toliko pomembneje, da ko se odloči za družino, ta ostane trdna. O tem je večkrat spregovoril tudi v šovu Sanjski moški, v finalni epizodi, ki na POP TV prihaja jutri ob 20.00, pa se mu bo uresničila velika želja, saj bo po dolgih letih prvič videl svoja starša skupaj. Oba ga bosta namreč obiskala v arboretumu, kjer bo dvema finalistkama sporočil svojo zadnjo odločitev, še prej pa se bo z obema pogovoril in jima obe dekleti tudi predstavil. Delček pogovora si oglejte v spodnjem videu.

V nocojšnji epizodi bomo najprej spremljali Blaža, ki mu bo voditelj oddaje Nejc Šmit povedal in tudi pokazal, kaj vse se je letos dogajalo v šovu, marsikaj pa bo Blaža pustilo odprtih ust. Sledil bo še zadnji čas na samem z vsem štirimi polfinalistkami, nato pa bo napočil čas za zadnjo ceremonijo vrtnic, po kateri bosta ostali le dve finalistki. Blaž bo svojo zadnjo odločitev razkril v jutrišnji oddaji, še prej pa bo vsako dekle odpeljal na zadnji zmenek in jima tudi predstavil svoja starša.

Teh zmenkov kamere v šovu Sanjski moški niso posnele
Preberi še
Teh zmenkov kamere v šovu Sanjski moški niso posnele

Blaž pa je tudi eden izmed letošnjih kandidatov, ki se borijo za naziv najbolj seksi znanega Slovenca leta 2022. Za svojega favorita lahko glasujete TUKAJ. 

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Finale šova Sanjski moški na POP TV prihaja ta konec tedna ob 20.00.
Finale šova Sanjski moški na POP TV prihaja ta konec tedna ob 20.00.FOTO:

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399