Zadovoljna.si
Gino in Tjaša

Oddaje

Tjaša nagovarja Gina, da prepusti dvoboj

M. A.
05. 12. 2021 05.00
2

Gino Tadej Podgornik in Tjaša Vrečič sta bila v letošnji Kmetiji zaveznika od skoraj prvega dne tekmovanja, v 60. dnevu bitke za 50.000 evrov, le deset dni pred finalom, pa sta se oba nepričakovano znašla v areni. Napeto bitko med njima bomo spremljali v ponedeljek ob 21.00 na POP TV, a Tjaša si želi, da bitke sploh ne bi bilo, saj bo čas v kajži pomalem izkoristila zato, da bi Gina prepričala v to, da ji prepusti zmago.

"A tebi se zdi prav, da grem jaz zdaj domov, če pa sem te tolikokrat rešila?" bo pogovor začela Tjaša Vrečič, ki bo Ginu sicer poudarila, da ga ne želi v nič siliti, a bo izpostavila, da o taktikah razmišlja že od prvega dne in so tudi njega prav njene taktike že velikokrat rešile. "Bila je res neprijetna situacija, saj si tudi jaz želim zmage, zato sem prišel sem," je nato zaupal Gino, ki pravi, da si ne bi mogel odpustiti, če v dvoboju ne bi dal vse od sebe. Več si oglejte v spodnjem videu.

NAGRADNA IGRA: Poteguj se za veliko brisačo Zadovoljna.si
Preberi še
NAGRADNA IGRA: Poteguj se za veliko brisačo Zadovoljna.si

Tjaša želi denarno nagrado sicer porabiti za nov dom, kamor bi se odselila in kjer bi se počutila varno, saj priznava, da njeno otroštvo ni bilo lahko, medtem ko Gino pove, da je sicer odraščal v srečni družini, a so pogosto komaj prišli čez mesec, zato denarno nagrado vidi kot nekaj, kar mu lahko spremeni življenje in zagotovi boljšo prihodnost. "Konec koncev smo še vseeno prišli sami noter in sami bomo šli ven in verjamem, da bo to Tjaša razumela," je pred areno zaključil Gino. Areno si lahko že zdaj predpremierno ogledate na VOYO, v ponedeljek ob 21.00 pa tudi na POP TV.

Kmetija
KmetijaFOTO:


  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478