Zadovoljna.si
Najini mostovi

Oddaje

Nova sezona Najinih mostov ima tudi nov termin

Zadovoljna.si
03. 02. 2021 08.05
0

Vsi, ki ste vse od decembra nestrpno čakali na nadaljevanje priljubljene slovenske originalne serije Najini mostovi, boste lahko v novih epizodah zaključne sezone uživali že ta teden. Ker serija predpremierno tokrat prihaja na VOYO, si jo boste lahko ogledali takrat, ko si sami želite. Od 4. februarja naprej vas bo na omenjeni platformi vsak dan čakala nova epizoda.

Že od tega četrtka, 4. februarja, bodo nove epizode zaključne sezone serije Najini mostovi predpremierno na ogled na VOYO, s tem pa bo postajalo vse bolj jasno, kaj bo s seboj prinesel preobrat v razporeditvi moči, ki smo mu bili priča ob koncu prejšnje sezone. Baroni očitno le niso tako nedotakljivi, kakor se je zdelo na začetku, Kristjan pa je končno dognal, da ga je Monika s svojimi dejanji in pobegom želela zgolj zaščititi. Bo to končno lahko priložnost, da si izpovesta ljubezen, ali pa se bo v zgodbo ponovno vmešala Tanja? Zadnja sezona pa s seboj prinaša tudi nova razkritja in nove like ...

Vrnitve na male zaslone se veseli tudi Robert Korošec, ki je stopil v čevlje priljubljenega doktorja Bevka in ob tem pravi, da gledalcem ne bo treba dolgo čakati, da bodo izvedeli, ali je Kristjanovo srce pripravljeno, da prevzame odgovornost do svoje preteklosti in prihodnosti: 'Od tega bo tudi odvisno, ali se bo zbližal z Moniko ali se bo od nje še dodatno oddaljil. Vesel sem, da se z ekipo predpremierno na VOYO vračamo v življenje. V Vipavi se nam bodo pridružili novi liki, ki bodo prav tako želeli priti resnici do dna, in čas bo za nove odločitve, ki jih bodo naši junaki morali sprejeti. Vse oboževalke in oboževalce serije pa vabim, da se o tem, kako jim bo šlo, z ogledom prepričajo sami.' Še posebej bo v ospredje stopila glavna junakinja Monika Furlan (Maša Korošec), ki se je do tega trenutka počasi, a zanesljivo opogumljala.

Zaključna sezona serije Najini mostovi že ta četrtek predpremierno prihaja na VOYO.
Zaključna sezona serije Najini mostovi že ta četrtek predpremierno prihaja na VOYO. FOTO: Ana Gregorič

Predpremiernega prikazovanja priljubljene serije na VOYO se veseli tudi vodja te storitve, Blaž Bezek, ki pa poleg tega za letošnje leto pripravlja še veliko drugih presenečenj: 'VOYO kot lokalni ponudnik premium televizijskih serij, šovov in oddaj letos pripravlja ogromno novosti in presenečenj. Pripravljamo šest novih originalnih serij z najelitnejšo slovensko igralsko zasedbo, ekskluzivne predpremiere POP-produkcije in vrsto zabavnih šovov ter serij tuje produkcije, sinhronizirane risanke za najmlajše ter športne novosti. VOYO je premium storitev videa na zahtevo, dosegljiva kjerkoli in kadarkoli brez oglasov.'

Zadnjo sezono serije Najini mostovi si boste lahko seveda ogledali tudi na POP TV, a bo do takrat treba še malce počakati, za zdaj pa si lahko čas krajšate s hrvaško serijo Šverc komerc in hrvaškim resničnostnim šovom Ugodno oddam sina.

Natalija in Rok: 2 leti kasneje je njuna zveza trdnejša kot kdaj koli prej
Preberi še
Natalija in Rok: 2 leti kasneje je njuna zveza trdnejša kot kdaj koli prej
Najini mostovi
Najini mostoviFOTO:
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478