Zadovoljna.si
Nejc Šmit (8)

Oddaje

To je novi voditelj šova Sanjski moški!

M. A.
14. 06. 2022 14.41
0

Lanska sezona šova Sanjski moški je bila polna ljubezni, iskric, sporov, drame in napetosti, letos pa bomo lahko temu najbrž dodali še humor in svetovanje. Novi voditelj priljubljenega šova namreč postaja Nejc Šmit, voditelj, psiholog, zakonski in družinski terapevt, strokovni sodelavec v terapevtski skupnosti Društva Projekt Človek, a poleg tega je za njim tudi nešteto impro in stand up nastopov.

Kot se rad pošali Nejc Šmit, ima res veliko izkušenj z nastopanjem, in kot pravi sam, je nastopal tako pred desetimi kot tudi pred desettisočimi gledalci. "Tistih 10 so bile gospe iz kvačkarskega kluba in tega nastopa nikoli ne bom pozabil," se glasno zasmeje Nejc. Ker je zakonski in družinski terapevt, bo brez dvoma odlično krmaril letošnjo barko ljubezni med skritimi čermi resničnostnega šova. Prepričan je, da so za srečo v dvoje potrebni kompromisi in iskrena komunikacija. Ljudje moramo najprej biti iskreni do sebe, potem pa še do drugih.

Nejc Šmit je novi voditelj šova Sanjski moški.
Nejc Šmit je novi voditelj šova Sanjski moški.FOTO: POP TV

Ni res, da ljubezen kar pride. Zaljubljenost pride, ljubezen je odločitev. V vsak odnos je potrebno vlagati in si zaupati: "Res si želim, da bi bila ta sezona tista iskrica, začetek nečesa za dva, ki se morda nikoli sploh ne bi spoznala. Na snemanju se imamo super. Dekleta so se ujela, Blaž doživlja najboljše trenutke svojega življenja. Bitka za njegovo srce pa se je tudi kar hitro razvnela. Dame so prišle po njega. Vsem je izredno všeč lokacija letošnje sezone. Je izredno romantična, v osrčju narave. Kot se za najbolj zaljubljen šov letošnjega leta več kot spodobi."

Razkrivamo, kdo je letošnji Sanjski moški
Preberi še
Razkrivamo, kdo je letošnji Sanjski moški

Na vse dogajanje v šovu Sanjski moški bo treba še malce počakati, na VOYO pa vas še vedno čaka 1. sezona šova, ki smo jo v Sloveniji spremljali lani. 

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Nejc Šmit
Nejc ŠmitFOTO: POP TV

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375