Zadovoljna.si
MasterChef

Oddaje

7 grehov, ki jih MasterChefovi sodniki ne odpustijo

M. A.
19. 03. 2021 07.34
0

Ko spremljamo pevca, ki pôje v živo, mu ne bi nikoli oprostili, če bi 'fušal', MasterChefovi sodniki pa tekmovalcem v omenjenem kuharskem tekmovanju nikakor ne morejo odpustiti sedmih grehov. Po vročem začetku nove sezone, ki smo jo spremljali sinoči, bo nocoj jasno, kdo bo grešil sedemkrat in kdo bo prvi, ki bo zapustil sedmo sezono MasterChefa.

V sinočnji prvi epizodi nove sezone kuharskega tekmovanja MasterChef Slovenija smo spremljali 16 nadobudnih ljubiteljskih kuharjev, ki so prišli pred širno Slovenijo pokazat, da si zaslužijo naziv MasterChefa, pripadajoč pokal in 50.000 evrov denarne nagrade. A do vse te slave jih za zdaj ločijo ne le številni izzivi, temveč tudi trije prekaljeni kuharski mački, ki so pozorni na vsako napako, v nocojšnji epizodi pa bo postalo jasno tudi, katerih sedem grehov nikakor ne morejo oprostiti.

Zmaga Žana: ''Jaz sem se samo vprašal, kje je moja mami."
Preberi še
Zmaga Žana: ''Jaz sem se samo vprašal, kje je moja mami."

Potem ko se je polovica kuharjev sinoči že izkazala in si tako zagotovila balkon, si bodo morali ostali sodelovanje v prihodnjem tednu tekmovanja še zagotoviti. Osem kuharjev se tako podaja v boj s sedmimi kuharskimi grehi; le eden pa jih bo zagrešil vseh sedem, in ta bo tekmovanje tudi zapustil. Kot razkrivajo sodniki, so ti grehi slabo ločen beljak od rumenjaka, saj to vodi v neuspešno izdelavo sladice, slabo filiranje ribe, kjer ni težava zgolj mirna roka, temveč tudi izkušnje, zažgano, kar se lahko, ko pripravljaš karamel, zgodi v trenutku, grudasto, kar je posebej nevarno pri pire krompirju, razkuhano, kar se kot pravi greh pokaže pri testeninah, ki morajo biti narejene 'na zob', ter slabo začinjeno, kar uniči okus tatarskega biftka. Zadnja dva tekmovalca pa se bosta preizkusila v izzivu, ki ga sodniki MasterChefa preprosto ne oproščajo več: surov piščanec.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Med tekmovalci se bo vnela ostra in vroča bitka, ki jo bo še bolj zanetila izjava varne tekmovalke, da si je želela domov ... Ne zamudite napetega izziva nocoj ob 21.00 na POP TV, že zdaj pa si jo lahko ogledate na VOYO.

Sodniki MasterChef Slovenija bodo v nocojšnji epizodi razkrili sedem kuharskih grehov, ki jih tekmovalcem ne morejo oprostiti.
Sodniki MasterChef Slovenija bodo v nocojšnji epizodi razkrili sedem kuharskih grehov, ki jih tekmovalcem ne morejo oprostiti.FOTO: POP TV

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493