Zadovoljna.si
JOSIP KOTLAR

Oddaje

Ugodno oddam sina: po velikem finalu prihaja 2. sezona!

Zadovoljna.si
26. 01. 2021 12.14
0

Po več kot uspešni prvi sezoni hrvaškega resničnostnega šova Ugodno oddam sina, ki bo danes zvečer doživela svoj epilog, se jutri na POP TV pričenja druga sezona!

Veliki finale prinaša končni odgovor na vprašanje, katera dekleta bodo dobila prstan in s tem zapečatila svojo ljubezen. Skozi oddajo smo videli, da mame niso imele lahke naloge. Vsaka od njih ima svojo favoritinjo, toda ali bodo sinovi izbrali tisto dekle, ki je všeč tudi njihovi mami? Za nekatere je bila izbira lahka, drugi so se težje odločili. Kako se bo vse skupaj razpletlo, boste videli danes ob 20.45 uri na POP TV, jutri pa na televizijske ekrane že prihaja druga sezona priljubljenega šova.

In kdo so tokratni kandidati?

MATEJ MLAĐENOVIĆ

Matej je 29-letni glasbenik in podjetnik iz Nove Gorice, ki ima štiri sestre in brata. Opiše se kot vaški otrok z veliki ambicijami in ponosni lastnik kluba, za katerega pravi, da ga je iz nič zgradil sam – od gradbenih del do izdelave pohištva iz palet. V klubu je do sedaj gostil že številne nastopajoče, z veseljem pa za mikrofon stopi tudi sam.  V poletnih mesecih Matej zapre klub in se preseli na morje, kjer dela kot vodja kavarne, poleg opravljanja gostinskih poslov pa kot svojo vrlino rad poudari organizacijo. V preteklosti je že delal tudi kot organizator koncertov, kulturnih festivalov in podobnih dogodkov,  v prihodnosti pa si želi uspeti tudi kot pevec in tekstopisec. Glasba je namreč zanj na prvem mestu, saj ga pomirja, in z njo se želi ukvarjati vse življenje. Čeprav je zelo ambiciozen na kariernem področju, pa si želi ustvariti tudi družino. Zato upa, da bo v šovu srečal dekle, s katero si bo lahko delil življenje. "Idealna ženska zame mora biti čedna in močna, da mi bo v oporo, in predstavljati si mora življenje na podeželju," je razkril Matej.

Njegova mama Ljiljana si želi, da bi njen sin našel podjetno, samozavestno, delavno, marljivo in lepo dekle. Ker ve, da Matej pogosto daje prednost videzu in zanemarja ostale lastnosti, bo sama zelo pozorna na to, kakšna so dekleta po značaju. 

MATEJ MLAĐENOVIĆ
MATEJ MLAĐENOVIĆFOTO: POP TV

BRUNO FILIPOVIĆ

Bruno je 24-letnik, ki prihaja iz Požege in je po duši športnik. Poskušal se je prebiti v profesionalni nogomet, a po poškodbi gležnja se je moral odpovedati svojim sanjam, da bi nekoč igral za Dinamo. Poleg tega da si želi postati uspešen poslovnež, je njegova velika strast tudi fotografija. Bruno do sedaj še ni imel veliko resnih zvez, pravi pa, da nikoli ne bi bil z dekletom, ki so ji gospodinjska opravila tuja in ki nosi veliko ličil in kratka krila v tigrastem vzorcu. Želi si žensko, s katero bi si lahko ustvaril družino in ki si tako kot on želi dva otroka. Občuduje zakon svojih staršev in pravi, da si takšnega želi tudi sam. Pozorno pazi na svoj videz, od telesa do obleke, rad je vse, ker se še vedno ne zredi, in pravi, da je poleg tega, da izgleda dobro, do deklet očarljiv in duhovit.

Njegova mama Brigita je zelo tradicionalna ženska, a tudi zelo strpna. Za sina si želi domačinko, skromno dekle, ki si želi družine, za katero bi skrbela. Ima samo eno pravilo, in sicer da bo pod njeno streho spala sama tista, ki jo je njen sin izbral za svojo nevesto. 

BRUNO FILIPOVIĆ
BRUNO FILIPOVIĆFOTO: POP TV

IVAN VUKELIĆ

33-letni Ivan prihaja iz Zagreba in je poklicni igralec. Pravi, da ga umetnost in igra privlačita že vse življenje in da se je že v prvem razredu osnovne šole vpisal v dramsko skupino, študij pa končal na Akademiji dramske umetnosti v Zagrebu. Tri leta je bil poročen, a kot pravi, se v tem zakonu ni počutil srečnega in zadovoljnega, zato se je odločil za ločitev. Zase pravi, da je zelo romantičen in čustven, a se ne zaljubi pogosto. Vztrajnost poudarja kot svojo največjo vrlino. Zase pravi tudi, da je pustolovec, in dodaja, da je v zgodnjih dvajsetih letih živel tudi v Braziliji. Idealno žensko opisuje kot čutno, nežno, pozitivno, kreativno, polno ljubezni in s smislom za humor. Arogantne in negativne ženske ga ne privlačijo. On je tisti, ki pogosteje pristopa k dekletom in jih očara s svojim smislom za humor. Njegova največja želja je osvojiti oskarja za film, ki ga je režiral sam. 

IVAN VUKELIĆ
IVAN VUKELIĆFOTO: POP TV

JOSIP KOTLAR

27-letni študent iz Zagreba ima tudi nordijske in italijanske korenine. Josip se poleg univerzitetnih obveznosti ukvarja z manekenstvom in dela kot športni trener, zase pa pravi, da je zelo čustven in velik romantik. Čeprav ženske pogosto pristopajo do njega, pravi, da ga avanture ne zanimajo, njegov največji adut pri osvajanju deklet pa je ples. Priznava, da je takrat, ko se zaljubi, tej osebi popolnoma predan in je zanjo pripravljen narediti vse. »Za pravo bi skočil z letala brez padala!«  Dekleta vedno postavi na prvo mesto. Obožuje grandioznost in si prizadeva ugajati dekletom tako, da se počutijo posebne. Do matere se obnaša zaščitniško, vedno je z njo, da ji pomaga in jo podpira. Želel bi najti dekle, ki je takšna kot njegova mati – skrivnostna in ambiciozna. Pri dekletu ga lahko pritegne nasmeh, všeč mu je, da je komunikativna, da ima odprt pogled na svet in da mu lahko sledi skozi življenje.

Mama Suzana pravi, da je bil Josip že kot otrok zelo ambiciozen, delaven, vesel in včasih zelo igriv. Obenem pa je tudi izjemno zvest ljudem, ki so zanj pomembni. Pri bodoči sinovi zaročenki bi jo najbolj motile lenoba, neurejenost, nespoštljivost in nesramnost. 

JOSIP KOTLAR
JOSIP KOTLARFOTO: POP TV

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493