Zadovoljna.si
MasterChef Slovenija VI. - 1. oddaja

Oddaje

Usodna poškodba v MasterChefu bo končala sanje

M. A.
08. 05. 2020 08.00
2

Tekmovalci v šovu MasterChef Slovenija se podajajo že v peti teden tekmovanja, to pa se vse bolj zaostruje. Čeprav naj ne bi v tokratni epizodi izpadel nihče, pa se bo tokrat zgodilo prav to.

V tokratni oddaji šova MasterChef Slovenija se bodo tekmovalci razvrstili v dve skupini, za zmago pa se bodo borili 'ena na ena'. Tokratni boji bodo potekali v štirih rundah, kdo od tekmovalcev bo branil čast skupine, pa bosta odločali vodji skupine na podlagi sodniških namigov. Eden od dvobojev bo dokazal, da je v kuhinji včasih dobro biti tudi len, spet drugi, da je že sekunda nepazljivosti dovolj, da prednost skupine obvisi na nitki. Na koncu bo vse odvisno od zadnjega dvoboja, v katerem odloča znanje. 

Tekmovalce čaka nov skupinski izziv, ki bo le najspretnejše popeljal na balkon.
Tekmovalce čaka nov skupinski izziv, ki bo le najspretnejše popeljal na balkon.FOTO: POP TV

Tako kot včasih pomaga v kuhinji, pa je tudi v življenju dobro imeti ščepec sreče, a nocoj bo le en napačen korak enemu izmed preostalih tekmovalcev pokopal sanje o nadaljnjem tekmovanju. Čeprav niti sodniki ne pričakujejo, da bo nocoj eden izmed njih zapustil tekmovanje, se bo zgodilo prav to. Kdo bo sklenil, da je usodna poškodba prehuda, da vztraja v tekmovanju, pa čeprav si tega močno želi, bo jasno nocoj ob 20.00 na POP TV, že zdaj pa si lahko oddajo ogledate na VOYO.

Sanja Sirk: 'S počasnimi koraki naprej'
Preberi še
Sanja Sirk: 'S počasnimi koraki naprej'
Ana se bo tokrat preizkusila v vlogi vodje ene izmed skupin.
Ana se bo tokrat preizkusila v vlogi vodje ene izmed skupin.FOTO: POP TV

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493