Jan (Kmetija): "Še vedno me je strah"

Jan (Kmetija): "Še vedno me je strah"

N. Č.
23.09.2022, 5:00
0
Kljub temu, da se vroče razmere v hlevu počasi umirjajo, napetost med Janom in Andreo še vedno ne popušča. Mimo toksičnih odnosov v družini vijoličastih pa ne morejo niti stanovalci hiše, ki iz daljave spremljajo in komentirajo razburljivo dogajanje. Ali bosta v nocojšnji epizodi Jan in Andrea končno poravnala neporavnane račune? Na čigavo stran se bodo postavili stanovalci hiše? Odgovori vas čakajo ob 20.00 na POP TV!

Zaradi strahu pred sostanovalko in glavo družine Andreo se je Jan Zadravec minulo noč odločil preživeti kar na prostem. "Ja, noč je bila mrzla, ampak udobna je bila skoraj isto kot v hlevu, pa tudi bolj varna. Ja, strah me je, ker ne vem, od Andree nikoli ne veš, kaj pričakovati, lahko se ji strga, lahko pa ne. Ponoči, ko spim trdno, kaj naj potem naredim," bo v nocojšnji epizodi potožil premražen Jan po neprespani noči. Komentar Andree na odločitev sostanovalca Jana, ki ji je bil na začetku sicer zelo pri srcu, v eni izmed preteklih epizod je dejala celo, da se je malce zaljubila vanj, si lahko ogledate v videoposnetku spodaj.

V nocojšnji epizodi bomo izvedeli tudi, kdo je bolje opravil tedensko nalogo, kdo bo naslednji teden preživel v hiši in kdo v hlevu, kakšna kazen čaka poražence, odvil pa se bo še boj za obstoj v areni. Kdo bo tokrat zapustil Kmetijo, si lahko ogledate nocoj ob 20.00 na POP TV, tiste najbolj neučakane pa najnovejše epizode že čakajo na VOYO!

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Ne zamudite boja za obstoj ob 20.00 na POP TV!
Ne zamudite boja za obstoj ob 20.00 na POP TV!FOTO: POP TV