Zadovoljna.si
Ljubezen po domače 5

Oddaje

V letošnji Ljubezni po domače bo vse malo drugače

M. A.
10. 09. 2021 05.00
0

Ta konec tedna se na POP TV končno začenja težko pričakovana 5. sezona šova Ljubezen po domače, ki bo že v prvem tednu razkrila, katere kandidate bomo v iskanju ljubezni spremljali to jesen in od katerih se bomo žal poslovili. V jutrišnji epizodi bomo še enkrat obudili spomin na vse prijavljene, v nedeljo pa bo Tanja razkrila, kdo je dobil dovolj pisem. A letošnja sezona bo precej drugačna, obljublja navihana voditeljica.

Do zdaj smo že vajeni, da po predstavitveni epizodi voditeljica Tanja Postružnik Koren prepotuje Slovenijo podolgem in počez in kandidatom prinaša pisma ter sporoča, kdo ostaja v šovu in kdo se poslavlja, a letos je Tanja dobila okrepitve in tako pomembno nalogo zaupala svoji pomočnici. To pa ni edina novost, ki ji bomo priča v nedeljski epizodi, saj bodo morali izbrani kandidati nemudoma odpotovati na Vransko, kjer jih bodo že čakali tisti, ki so jim pisma napisali. Kmetje torej med njimi ne bodo izbirali, temveč bodo spoznali vse; vsaj tiste, ki so lahko prav tako kot oni nemudoma prišli na zmenek.

Ljubezen po domače se vrača že ta teden!
Preberi še
Ljubezen po domače se vrača že ta teden!

To pa ni edina sprememba, ki jo bomo deležni v prihajajoči sezoni. Eden izmed kandidatov, ki žal ne bo dobil dovolj pisem, se iz šova še ne poslavlja, saj mu je edino pismo poslala ena izmed žensk, ki smo jo v preteklih sezonah že spoznali in njuno spoznavanje bomo spremljali tudi naprej, poleg tega pa bodo imeli vsi kandidati, ki so prejeli dovolj pisem, še posebno ugodnost: izbrali bodo lahko eno osebo, ki jih je najbolj prepričala, z njo pa bodo že prvi večer preživeli kar na večerji. Še eno pomembno novost pa prinaša VOYO, saj si lahko najnovejše epizode letos ogledate že kar 7 dni pred televizijsko premiero.

Tanja letošnjim kandidatom pripravlja številna presenečenja.
Tanja letošnjim kandidatom pripravlja številna presenečenja.FOTO: POP TV

Kaj vse še naklepa voditeljica Tanja, bo jasno kmalu, ta konec tedna pa ne zamudite prvih prigod v priljubljenem šovu Ljubezen po domače: jutri in v nedeljo ob 20.00 na POP TV. Po nedeljski epizodi ne spreglejte niti nove sezone Ljubezni po domače na kavču, kjer bodo bivši kandidati brez dlake na jeziku komentirali dogajanje pred TV ekrani, med njimi pa je tudi nekaj novih, Doroteji Knehtl se tako pridružuje Alenka Brezovšek, Metka Šeškar pa bo šov spremljala s kar dvema od svojih snubcev: Brankom in Jožetom.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Metka Šeškar se Ljubezni po domače na kavču pridružuje s kar dvema od svojih snubcev.
Metka Šeškar se Ljubezni po domače na kavču pridružuje s kar dvema od svojih snubcev.FOTO: POP TV

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478