Zadovoljna.si
Julija Grubelnik

Oddaje

Vojakinja s svojim glasom šokirala občinstvo

Zadovoljna.si
31. 10. 2023 05.00
0

V pretekli oddaji šova Slovenija ima talent je nastopila vojakinja Julija Grubelnik, ki je s svojim vokalom očarala Slovenijo. Julija, ki je priznala svojo željo po glasbeni karieri, je razkrila, da trenutno poje le med potjo na delo. Med intervjujem je delila svojo izkušnjo vojaške misije na Kosovu ter poudarila težavnost ločitve od družine, zlasti od svoje hčerke.

V pretekli oddaji Slovenija ima talent je s svojim vokalom navdušila 30-letna Julija Grubelnik, ki je po poklicu vojakinja. Julija je v intervjuju pred nastopom dejala, da se je za vojaški poklic odločila, ker ima rada izzive in se rada preizkuša. Vojakinja je priznala, da svoje ljubezni do petja doslej ni razkrivala javno. Z nedavnim nastopom pa je prvič razkrila svojo drugo plat javnosti in pokazala, kako zelo ima rada tudi glasbo. "Trenutno pojem, ko se peljem v službo in nazaj," je dodala simpatična Julija.

"Moje sanje so ustvarjati v glasbenem svetu, saj največ čustev lahko dam v pesem," je Julija zaupala na odru pred nastopom. Tekmovalka je priznala, da je bila na daljši misiji na Kosovu, kjer je zelo močno pogrešala svojo družino, še posebej pa svojo hčerko, ki je ekstremna nedonošenka, rojena v 24. tednu. "V teh trenutkih je težko opisati nekomu, če tega ni doživel, ampak gre za boj za otroka in zase," je zaupala mamica o težkih trenutkih in dodala, da je zdaj hčerka zdrava in nasmejana.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Naslednjo nedeljo, 5. novembra, bomo priča prvi polfinalni oddaji letošnje sezone Slovenija ima talent. Za ogled v živo se lahko prijavite TUKAJ! Vse pretekle oddaje te sezone pa si lahko ogledate na VOYO.

17-letnica razkrila, da so jo zasmehovali zaradi barve kože
Preberi še
17-letnica razkrila, da so jo zasmehovali zaradi barve kože
S stola je vrgla Lada Bizovičarja
Preberi še
S stola je vrgla Lada Bizovičarja

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413