Zadovoljna.si
280x165_newsletter_ja_chef

Oddaje

To so serije, ki so nas navduševale v letu 2021

M. A.
29. 12. 2021 05.00
0

Leto 2021 je bilo že drugo zapovrstjo, ko nas je globalna pandemija koronavirusa držala v svojem primežu, a kljub številnim omejitvam smo imeli več časa zase in za svoje najljubše serije. Tako bo tudi v prihodnjem letu, obljubljajo na priljubljeni platformi VOYO, ki nas bo z bogatimi vsebinami navduševala tudi v letu, ki prihaja.

Več, višje in bolj raznoliko bi lahko označili moto priljubljene platforme VOYO, ki je letos poskrbela za številne priljubljene serije, na prvem mestu pa zagotovo prednjači VOYO original Ja, Chef! Vse tri sezone, ki si jih lahko tudi med prazniki ogledate na mah, so skupaj dosegle že 3,6 milijona ogledov, vsaj eno epizodo pa si je ogledalo skoraj 70 % naročnikov omenjene storitve.

Tudi med drugimi vsebinami, ki jih VOYO dopolnjuje na tedenski ravni, ostajajo na vrhu priljubljenosti prav domači originali. V letu 2021 so se tako poleg treh sezon serije Ja, Chef! na vrhu lestvice priljubljenih vsebin zvrstile še serije Vse punce mojga brata, Têlenovela, Za hribom, Območje brez signala kot prvi koprodukcijski projekt in spletna učilnica 5KA, za katero v naslednjem letu pripravljajo novosti in vsebinske nadgradnje

In kako je izgledala lestvica najbolj gledanih vsebin v tem letu?

Na prvo mesto se je torej uvrstila serija Ja, Chef!, sledi mu resničnostni šov Sanjski moški, top trojko pa dopolnjuje Kmetija, v kateri je pred dnevi denarno nagrado in zmago osvojil Tilen Brglez. Na četrto mesto se je uvrstila serija Vse punce mojga brata, sledita pa še dva šova, Ljubezen po domače, ki se je prav tako iztekla šele pred nekaj dnevi in MasterChef Slovenija. Na sedmem mestu je pristala slovenska serija Najini mostovi, osmi je bil šov Slovenija ima talent, v katerem je zmago slavila Tajda Korče, deseterici pa se pridružujeta še seriji Za hribom in Têlenovela.

NAGRADNA IGRA: Potegujte se za top rezalno desko serije Ja, Chef!
Preberi še
NAGRADNA IGRA: Potegujte se za top rezalno desko serije Ja, Chef!
Serija Ja, Chef! je bila v letu 2021 na platformi VOYO med naročniki najbolj priljubljena.
Serija Ja, Chef! je bila v letu 2021 na platformi VOYO med naročniki najbolj priljubljena.FOTO: VOYO

Ob številnih uspehih, ki so jih letos zabeležili, s ponosom na prehojeno pot v tem letu seveda gleda tudi vodja storitve VOYO Blaž Bezek, ki pa pravi, da že stremi v prihodnje leto: "To bo v še večji meri obarvano z originalno produkcijo in novimi vsebinami. Minulo leto je bilo prelomno, a to je šele začetek. Predstavili smo kar sedem VOYO originalnih serij in poseben projekt resnozabavne spletne učilnice 5KA, vsi po vrsti so poželi izjemne odzive. Poleg obilice tujih serij, oddaj, šovov, risank in športa smo v prvi vrsti postali največji investitor v slovenska avdiovizualna dela in s svojim delovanjem dokazali, da smo resen igralec in partner slovenske produkcije, slovenskih avdiovizualnih TV-vsebin. Hkrati smo popolnoma prenovili platformo in vse naše aplikacije, ponudili nove funkcionalnosti in izboljšali uporabniško izkušnjo. Zahvala gre celotni ekipi. Leto 2021 si bomo zapomnili kot premierno, kjer smo dosegli vse cilje prve etape, leto 2022 pa kot nadaljevanje Voyo Tour de Slovénie, z velikim naskokom na skupno zmago kot vodilni in najbolj priljubljen video na zahtevo v Sloveniji."

Vrača se Bar, to so letošnji tekmovalci
Preberi še
Vrača se Bar, to so letošnji tekmovalci

Prav pred dnevi je VOYO začel predvajati tudi novo sezono srbskega resničnostnega šova Bar, ki ga lahko slovenski gledalci tako spremljajo vzporedno s srbskim občinstvom, že v prvi polovici januarja 2022 pa na VOYO prihaja povsem nova slovenska serija Gospod profesor z Juretom Henigmanom v glavni vlogi. Več o njej najdete TUKAJ.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Že v prvi polovici januarja na VOYO prihaja povsem nova slovenska serija Gospod profesor.
Že v prvi polovici januarja na VOYO prihaja povsem nova slovenska serija Gospod profesor.FOTO: Urša Premik

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375