Zadovoljna.si
Foto 7: Arijanna Sara di Palma

Oddaje

Arijannina preteklost šokirala tudi gledalce

N. Č.
28. 11. 2022 05.00
4

Za nami je najbolj dramatična epizoda te sezone najbolj priljubljenega resničnostnega šova pri nas. Dogajanje se je vrtelo predvsem okoli Arijanne, ki je sprva veljala za favoritko, zdaj pa njena priljubljenost pri komentatorjih oddaje Vrtnice in vino vedno bolj upada. Zakaj je temu tako?

Napetost je začela naraščati že med tekmo na skupinskem zmenku, v kateri sta se pomerili najboljši prijateljici, Kristina Miler in Arijanna Sara di Palma. Obe tekmovalki sta se potrudili po svojih najboljših močeh, a na koncu je bila Blaževa napaka tista, ki je tekmo odločila v prid Arijanne. "Zanalašč si to naredil," se je razjezla Ajla. "In zdaj, ker je zanalač to naredil, bo šla vseeno ona na zmenek," pa je poskušala ostati optimistična Nuša.

Blaž je sicer napako priznal tudi sam, a komentatorji so bili prepričani, da jo bo tudi popravil. "Zdaj vsaj reci, za***al sem, zato zdaj tebe peljem na zmenek," je glasno svoje mnenje izrazil Luka. "Če bo on zdaj fer, bo rekel, jaz sem te zafrknil, zato zdaj tebe povabim na zmenek," se je z njim strinjal Jan. Temu ni bilo tako, saj je na čas na samem ponovno povabil Arijanno, kar pa je močno razjezilo naše komentatorje. "Pa če sta že bila," se je jezila Nuša, njenemu mnenju pa so se pridružili tudi ostali komentatorji. Luko je Blaževa odločitev razjezila tako močno, da je v zaslon celo zalučal manjši predmet, ki ga je našel na mizi pred seboj.

Komentator je v zaslon zalučal manjši predmet.
Komentator je v zaslon zalučal manjši predmet.FOTO: POP TV

Blaževa odločitev je razjezila tudi ostale tekmovalke, najbolj glasna med njimi pa je bila Eva Luna, ki je o Arijanni razkrila kar nekaj nepričakovanih dejstev: "Govorila je, kako je ona tukaj zato, da preboli bivšega oz. da ga sploh še ni prebolela, en mesec, preden je prišla v oddajo, je bila z njim skupaj na dopustu." Izjave Eve Lune so močno šokirale naše komentatorje, kot lahko vidite tudi v spodnjem video posnetku.

Najbolj romantični šov pri nas lahko spremljate vsako soboto in nedeljo ob 20.00 na POP TV, temu pa sledi komentatorska oddaja Vrtnice in vino, kjer naši komentatorji s kavča brez dlake na jeziku pokomentirajo pestro dogajanje v resničnostnem šovu Sanjski moški. Obe oddaji si lahko ogledate že dan prej na VOYO, kjer vas čakajo tudi vse zamujene epizode obeh oddaj.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Komentatorki iz oddaje Vrtnice in vino podpirata iskrenost tekmovalke iz šova Sanjski moški.
Komentatorki iz oddaje Vrtnice in vino podpirata iskrenost tekmovalke iz šova Sanjski moški.FOTO: POP TV
Vsako soboto in nedeljo ob 20.00 na POP TV!
Vsako soboto in nedeljo ob 20.00 na POP TV!FOTO: POP TV

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 395