Zadovoljna.si
Gregor Čeglaj

Oddaje

Razkrivamo najtežje pričakovano skrivnost te pomladi

M. A.
05. 04. 2021 20.15
0

Končno vam lahko razkrijemo najtežje pričakovano skrivnost te pomladi: šov Sanjski moški na POP TV prihaja že naslednji teden, v soboto, 17. aprila, čas pa vam bo krajšal tako ob sobotah kot tudi ob nedeljah ob 20.00. Zdaj, ko je ta skrivnost razkrita, v zraku ostaja še vprašanje, ali bo Gregor Čeglaj res našel ljubezen svojega življenja, a na odgovor bo treba še malce počakati. Pestrih, razburljivih, romantičnih in pogosto tudi napetih trenutkov v šovu pa ne bomo spremljali sami, saj na POP TV prihaja tudi posebna komentatorska oddaja Vrtnice in vino.

Osemnajst deklet, ki smo vam jih v preteklih tednih že predstavili, se bo naslednji teden podalo v bitko za srce Gregorja Čeglaja. Temnolasi lepotec, ki je pred dnevi praznoval 31. rojstni dan, se bo v prvi epizodi težko pričakovanega šova Sanjski moški na POP TV predstavil naslednjo soboto, 17. aprila, ob 20.00, takrat pa bo jasno tudi, kakšen prvi vtis so na njem pustila dekleta ... in seveda obratno. 

To neuresničeno željo ima sanjski moški
Preberi še
To neuresničeno željo ima sanjski moški

A pomladni konci tedna ne bodo rezervirani zgolj za Sanjskega moškega, temveč tudi za komentatorsko oddajo Vrtnice in vino, ki bo sledila omenjenemu šovu. V njem bomo spremljali tri pare brez dlake na jeziku, ki bodo spretno pokomentirali dogajanje v šovu in tako zagotovo naglas povedali tisto, kar si bodo mislili številni.

MARUŠA PRELOVŠEK IN LUKA BRAČUN, Ljubljana

Paru z dvema majhnima otrokoma zagotovo ne bo težko komentirati ljubezenskih zagonetk, saj sama svoj odnos negujeta že vse od srednje šole, zato dobro vesta, kaj vse je treba storiti, da ljubezen raste in se razvija. Že vse od prvih resničnostnih šovov rada spremljata napeto dogajanje prek televizijskih zaslonov, obenem delata memeje najbolj razvpitih trenutkov in se še zdaj dobro spominjata vseh zabavnih prigod, ki smo jim bili priča skozi leta. Simpatična, topla in odprta Ljubljančana bosta z nami delila svoj pogled na dogajanje v šovu Sanjski moški, Luka pa nam bo kot predstavnik moških orisal še njihov pogled na iskanje ljubezni pred kamero.

Maruša Prelovšek in Luka Bračun že od nekdaj rada spremljata resničnostne šove.
Maruša Prelovšek in Luka Bračun že od nekdaj rada spremljata resničnostne šove.FOTO: POP TV

NUŠA MALOPRAV IN AJLA ĐAFIĆ, Vransko

Šov si bosta skupaj z veseljem ogledali tudi prijateljici, ki skupaj pogledata in pokomentirata vse. Najboljši prijateljici se od nekdaj najraje družita pred televizorjem, tam pa sta po razglašeni epidemiji covida-19 prebili še več časa. Priznata, da ob ogledu šovov radi tudi kaj spijeta, nikakor pa ne smejo manjkati slani prigrizki. Kot mlajši predstavnici gledalcev se bosta zagotovo poistovetili s kandidatkami v šovu.

Nuša Maloprav in Ajla Đafić si od šova Sanjski moški obetata veliko zabave.
Nuša Maloprav in Ajla Đafić si od šova Sanjski moški obetata veliko zabave.FOTO: POP TV

BOJANA KUTIN IN MILICA HIRŠMAN, Ljubljana

Upokojenki, ki se radi družita, si bosta s komentiranjem šova Sanjski moški popestrili pomladne večere, dopuščata pa možnost, da bo napeto tudi med njima, saj se pogosto tudi ne strinjata. Bojana bo bolj na strani žensk, saj se je naučila, da je treba v življenju večkrat na prvo mesto postaviti sebe, Milica pa bo poskušala biti karseda objektivna. 

Simpatični upokojenki se radi družita, a se večkrat tudi ne strinjata.
Simpatični upokojenki se radi družita, a se večkrat tudi ne strinjata.FOTO: POP TV
Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Sanjski moški na POP TV prvič prihaja 17. aprila.
Sanjski moški na POP TV prvič prihaja 17. aprila.FOTO: POP TV

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493