Zadovoljna.si
Zala Kodrič

Oddaje

13-letna raperka dvignila celotno Slovenijo na noge

Zadovoljna.si
25. 10. 2023 05.00
1

V zadnji oddaji Slovenija ima talent smo spoznali 13-letno Zalo Kodrič, ki je s svojo samozavestno rap točko osupnila občinstvo. Zala je v besedilu izpostavila temo odraščanja ter sporočila, da so padci del učenja, pri čemer je navdih za svoje besedilo črpala iz težav v družini. Deklica je prepričala žirijo in se uvrstila v naslednji krog tekmovanja.

V pretekli oddaji šova Slovenija ima talent smo spoznali 13-letno Zalo Kodrič, ki je na veliki oder stopila zelo samozavestno s svojo rap točko. Zala je v intervjuju pred nastopom spregovorila, da se trenutno posveča mnogim različnim hobijem, najraje pa se trudi pomagati okoli domačega kraja, kjer veliko pomaga na kmetiji. "Skidam, hranim kokoši in se ukvarjam tudi z košnjo. Vedno pomagam okoli doma," je zaupala Zala.

Odločila se je za točko, v kateri je pesem spremenila v rap. 13-letna Zala pravi, da so danes pesmi vedno manj brane. "Jaz repam, ker samih pesmi praktično nihče več ne bere, zato sem se odločila, da jih spremenim v rap." Dodala je, da jih današnje mlade generacije res ne berejo več. Zala se je v svojem besedilu dotaknila teme odraščanja in želela sporočiti javnosti, da padci niso poraz, temveč nepogrešljiv del učenja.

Zala je pred nastopom priznala, da je navdih za besedilo našla zaradi bolezni, ki se je pojavila v njihovi družini. "Bilo je zelo hudo, bili smo vsi na tleh, ampak smo vsi vstali, in vse bo v redu." je dodala optimistična Zala, ki je  uspešno prepričala žirijo in se uvrstila v naslednji krog tekmovanja.

Naslednjo nedeljo, 29. oktobra, si boste na POP TV lahko ob 20.00 ogledali še zadnjo avdicijsko oddajo devete sezone šova Slovenija ima talent. Vsi neučakani pa si jo lahko že danes, dan pred vsemi, ogledate na  VOYO!

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
30-letni Ahmed je Slovenijo ganil do solz
Preberi še
30-letni Ahmed je Slovenijo ganil do solz
Tekmovalec Slovenijo šokiral z brutalnim zlomom lastnega telesa
Preberi še
Tekmovalec Slovenijo šokiral z brutalnim zlomom lastnega telesa

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413