Zadovoljna.si
Kmetija - Žan

Oddaje

Žan bo razkril, ali mu Suzana pomeni več kot zmaga!

E.R.
30. 10. 2023 05.00
0

Žan bo nocoj pokazal nežnejšo plat in javno priznal, ali mu njegova ljubezen na posestvu pomeni več kot zmaga pri tedenski nalogi.

V članku, ki si ga lahko preberete spodaj, smo se pred kratkim spraševali, ali je Žan res tako naklonjen Suzani, kot se zadnje čase zdi med spremljanjem resničnostnega šova Kmetija. Pred njegovim začetkom je namreč dejal, da mu ljubezenski zaplet pred kamero predstavlja samo sredstvo za dosego cilja, ki je bil jasen – zmagati.

Ali ji bo ljubimec v šovu zlomil srce?
Preberi še
Ali ji bo ljubimec v šovu zlomil srce?

Nocoj pa bo Suzana Žanu potožila, da se v novi družini počuti nesprejeta, zaskrbljena pa tudi zaradi velike možnosti, da se ta teden poslovi iz boja za glavno nagrado. "Želela sem ti reči, da imaš danes še zadnjo priložnost, da se mi odkupiš in poskrbiš, da mi zmagamo," bo dejala svojemu izbrancu, saj se bo zavedala, da ji teče voda v grlo, na tak način pa bi se izognila dvoboju.

Prepovedana ljubezen na posestvu: "Sva kot Romeo in Julija"
Preberi še
Prepovedana ljubezen na posestvu: "Sva kot Romeo in Julija"

Žan ob tem ne bo mogel skrivati svojega sočutja in bo kolebal: "Kar se mene tiče, sem malo razdvojen, ja. Nočem, da zmagamo, pa hočem, da zmagamo. Če zmagamo, pomeni, da gre Suzana domov, kar mi ni okej. Če izgubimo, pa gre domov nekdo iz moje družine. Tudi zaradi sebe, saj gre za zmago moje družine. Sem le glava in to pomeni neko odgovornost."

Na koncu pa bo le priznal: "Če bi moral izbrati med zmago in Suzano, bi trenutno izbral Suzano."

Ali to pomeni, da bomo lahko priča ponovni sabotaži naloge?! Ne zamudite nove epizode resničnostnega šova Kmetija nocoj ob 21.00 na POP TV ali si epizodo že prej oglejte na VOYO.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375