Zadovoljna.si
Blaž Kričej Režek

Oddaje

Sanjski moški: 'Letos Blaž razmišlja s pravo glavo'

N. Č.
31. 10. 2022 05.00
0

Za nami je vikend pestrega dogajanja v najbolj vročem resničnostnem šovu pri nas, Sanjski moški. Priča smo bili vročemu šeškanju, plazu kemije v jacuzziju, prikupnemu glasbeno obarvanemu zmenku in pa dramatični dvojni izločitvi. Kaj pa so na dogajanje porekli naši najbolj zvesti komentatorji?

Dekleta, ki se potegujejo za Blaževo srce, so ta konec tedna dobile priložnost, da ga bolje spoznajo, hkrati pa tudi malce pobožajo njegovo razgaljeno vroče telo. Čeprav smo vsi skupaj pričakovali, da se bo na tem erotično obarvanem zmenku najbolj izkazala seksologinja Maja Grintal, je povsem presenetila druga izmed tekmovalk. Naše komentatorje s kavča je tako najbolj navdušila Žana Grad, ki je bila občutno bolj drzna kot ostala dekleta, ki so Blaža le božale, ona pa se je odločila, da gre korak dlje in ga celo malce našeška. Reakcijo komentatorjev na Žanino vročo masažo si lahko ogledate v spodnjem video posnetku. 

Žana si je s svojo drznostjo pri masaži priborila čas na samem, drzno vedenje pa se je nadaljevalo tudi na zmenku, ko je Blažu povedala o tem, kaj dekleta govorijo o njemu, ko se vrnejo z zmenkov. Ob začetku tega pogovora je še posebej zaskrbelo Evo, da Žanina direktnost ne bo odbila sanjskega Blaža: "Pa tako lep zmenek, upam, da ga ne bosta zašuštrala."

Kljub temu da so komentatorji Žani z vsem srcem privoščili dobljeno vrtnico, pa so se malce ponočevali iz Blaža, češ da vrtnice deli kar vsem dekletom, ki si prislužijo čas na samem z njim. Pretirano podarjanje vrtnic še posebej razburja zakonca Marušo in Luko, ki dogajanje najprej sakrastično pokomentirata, nato pa le še razočarano zmajujeta z glavo. 

Ali Blaž res deli vrtnice prepogosto?
Ali Blaž res deli vrtnice prepogosto?FOTO: POP TV

Komentatorje je navdušil tudi glasbeno obarvan zmenek Eve Lune in Blaža, ki sta se odpravila v glasbeni studio, kjer sta posnela svojo pesem. Čeprav so bili komentatorji na začetku skeptični glede njunega petja, so bili vsi zadovoljni s končnim izdelkom. 

Po večerni zabavi je sledila še dramatična dvojna izločitev, ko sta brez vrtnice, po pričakovanjih komentatorjev, ostali Anja in Tjaša. Veselo reakcijo komentatorjev ob njuni izločitvi si lahko ogledate v spodnjem video posnetku.

Resničnostni šov Sanjski moški lahko spremljate vsako soboto in nedeljo ob 20.00 na POP TV, sledi pa mu pogovorna oddaja Vrtnice in vino, kjer dogajanje vestno spremljajo naši komentatorji s kavča. Vse zamujene epizode obeh oddaj pa vas že čakajo na VOYO!

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Sanjski moški
Sanjski moškiFOTO: POP TV

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471