Zadovoljna.si
Nina in Ambrož

Oddaje

Zdaj gre zares: na Kmetijo prihajajo porotniki, z njimi pa stare zamere

M. A.
07. 12. 2021 05.00
1

Čeprav se o njih govori že dolgo, bo preostalih sedem tekmovalcev, ki nocoj vstopajo v predfinalni teden na Kmetiji, v tem tednu končno dočakalo obisk porotnikov, ki nameravajo dodobra premešati karte na posestvu. Še vedno pa nihče ne ve, da je Polona Kranjc z osvojenim namigom stricev iz ozadja že varna in tako že prva tekmovalka, ki ji je zagotovljen vstop v finalni teden.

NAGRADNA IGRA: Poteguj se za veliko brisačo Zadovoljna.si
Preberi še
NAGRADNA IGRA: Poteguj se za veliko brisačo Zadovoljna.si

Tjaša Vrečič je v areni premagala Gina Podgornika, a zdi se, da njenega povratka na posestvo ni vesel nihče. A slaba volja zaradi tega bo kratkotrajna, saj se že nocoj na posestvo vračajo dobro znani obrazi, ki bodo očitno še bolj popestrili igro, vsekakor pa bo njihov prihod povzročil veselje med preostalimi tekmovalci. Z ostalimi pa se že takoj ne bo strinjala Polona Kranjc, ki bo ves čas poudarjala, da ta prihod ne prinaša nič dobrega. Zagotovo pa bo najbolj srečna Nina Radi, saj se bo v drugi skupini porotnikov na posestvo vrnil tudi Ambrož Vahen Kralj. Tako bosta končno pred ostalimi tekmovalci pokazala, da sta res zaljubljena, hitro pa se bosta umaknila na samo, da Nina Ambrožu pove, kaj vse se je na posestvu dogajalo po njegovem odhodu.

Več si oglejte v spodnjem videu, v katerem bo hitro postalo jasno tudi to, da dobra volja ob prihodu porotnikov ne bo trajala dolgo, saj bodo po objemih in prvih klepetih na dan hitro spet privrele stare zamere in nedokončani obračuni.

Medtem ko se v več skupinah na posestvo vračajo porotniki, pa se Gino še vedno skriva v hiši v gozdu in se sprašuje, kaj bo njegova funkcija in kaj mu pripravljajo strici iz ozadja. Po dolgotrajnem celodnevnem čakanju ga ti le obvestijo, da se tudi on vrača na posestvo in to celo kot glava porote, ki bo imela pri glasovanjih zadnjo besedo. Celotno epizodo si oglejte nocoj ob 21.00 na POP TV, že zdaj pa predpremierno na VOYO.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Gino kot zadnji izpadli postaja glava porote.
Gino kot zadnji izpadli postaja glava porote.FOTO: POP TV  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478