Zadovoljna.si
Špela Šemrl

Oddaje

Žiranta prekršila vsa pravila, padel je zadnji zlati gumb

Zadovoljna.si
03. 11. 2023 05.00
0

V zadnji avdicijski oddaji šova Slovenija ima talent smo doživeli zadnjo podelitev zlatega gumba, ki ga je prejela Špela Šemrl. 17-letna virtuozna harmonikarica je navdušila z izjemnim obvladovanjem harmonike. Čeprav so bili letos že podeljeni vsi zlati gumbi, sta člana žirije, Lado Bizovičar in Andrej Škufca, skupaj pritisnila na zlati gumb.

V zadnji oddaji šova Slovenija ima talent smo dobili zadnji zlati gumb, ki ga je prejela virtuozna harmonikarica Špela Šemrl. V intervjuju pred nastopom je  Šemrlova delila, da ji pred predstavo pogosto pomaga, da hodi po rokah, saj tako v glavo dobi več kisika, da lažje razmišlja in se bolje sprosti. 

"S harmoniko sem se prvič srečala v vrtcu, ko sta mi starša kupila majhno plastično harmoniko, in od takrat naprej jo še vedno igram," je priznala. Prav tako je dodala, da ima že veliko izkušenj z nastopanjem, vendar še ni stopila na tako velik oder.

Nasmejana Špela je delila, da si želi občinstvu pokazati svoje znanje in jih nasmejati, saj v tem najbolj uživa. "Moje sanje so, da bi me vsi, ki slišijo moje ime, prepoznali kot harmonikarico, in da bi se zapisala v zgodovino," je dodala 17-letna glasbenica. 

Pred nastopom je Špela izrazila željo po novi harmoniki za nadaljnji študij, da bi lahko tekmovala z drugimi glasbeniki. Priznala je, da je njena ljubezen do harmonike draga, saj so instrumenti vredni toliko kot avtomobili. Po nastopu se je Špela pošalila, da je zdaj vsem dokazala, da se na harmoniko lahko igra vse glasbene zvrsti.

10-letni Ukrajinec je povsem navdušil Slovenijo
Preberi še
10-letni Ukrajinec je povsem navdušil Slovenijo
Čustvena priredba po zlomu srca pustila žirijo brez besed
Preberi še
Čustvena priredba po zlomu srca pustila žirijo brez besed
Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Naslednjo nedeljo, 5. novembra, bomo priča prvi polfinalni oddaji letošnje sezone Slovenija ima talent. Za ogled v živo se lahko prijavite TUKAJ! Vse pretekle oddaje te sezone pa si lahko ogledate na VOYO.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399