Zadovoljna.si
Pamela Anderson

Trači

Pamela Anderson je brez ličil neprepoznavna

J.V.
16. 03. 2023 05.00
1

Hollywoodska zvezdnica Pamela Anderson, ki je v 80. in 90. letih veljala za eno največjih seks ikon, je pred kratkim za eno od priljubljenih revij pozirala brez kančka ličil. Igralka pravi, da se je starati olajšanje.

Pamela Anderson še danes slovi predvsem kot lepotica, ki je krasila moško revijo Playboy, in kot reševalka iz vode v priljubljeni seriji Obalna straža. Med najbolj zaželene ženske na svetu jo je uvrstila njena osupljiva lepota, nekaj pa so k temu pripomogle tudi njene slavne obline. In čeprav tudi sama ni mogla ubežati posledicam staranja, tekom let ni izgubila samozavesti in še danes brez težav pokaže svoj naravni obraz. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

To dokazujejo tudi fotografije, za katere je pozirala brez kančka ličil, v intervjuju pa razkrila skrivnost svoje brezčasne lepote. Pravi da ima dandanes najraje videz brez ličil, v objavi na Instagramu pa je zapisala ganljivo sporočilo: "Raje bi pokazala svoje pege ... Zabavno se je starati. To je olajšanje. In pri določenih letih smo le videti mlajše in bolj sveže brez ličil. To sem jaz – trenutno sem zadovoljna s tem, kar sem. To je nov svet in zelo sem hvaležna za vso ljubezen."

Tako danes izgleda največja seks ikona 90. let
Preberi še
Tako danes izgleda največja seks ikona 90. let

Raje kot za kozmetične izdelke, ki obljubljajo mladosten videz, svoj denar namenja skrbi za svoje fizično in duševno zdravje. "Medtem ko premikamo svoje meje iz cone udobja, je skrb zase pomembna," je razkrila. Njena 'self care' rutina je sestavljena iz dobre masaže in nege obraza s kisikom. 

Zvezdnica obožuje tudi pilates, a ko je zaposlena z delom, so sprehodi po parku in raztezanje dovolj, da ohrani kondicijo in formo.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368