Zadovoljna.si
Pamela Anderson

Trači

Pred vsemi operacijami je bila prava lepotica

zadovoljna.si
18. 04. 2018 15.37
4

Zvezdnica je danes ena izmed najbolj slavnih Playboyevih zajčic, in čeprav je na prehodu v šesto desetletje še vedno videti odlično, pa je v primerjavi s fotografijo iz mladih letih neprepoznavna! Zvezdnica nikoli ni skrivala dejstva, da si je privoščila kar nekaj lepotnih popravkov. To dokazuje tudi fotografije iz preteklosti, na katerih je Pamela sicer neprepoznavna, a prava lepotička.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Pameli je treba priznati, da je iz stereotipa "neumne blondinke" naredila vrhunsko kariero: kot model, Playboyevo dekle in kot televizijska igralka. Tega se dobro zaveda in je ne moti, če jo ljudje in mediji označujejo na ta način, saj se zna nasmejati tudi na svoj račun. "Človek mora imeti smisel za humor tako na svoj račun kot na račun drugih. Sama sem iz tega naredila kariero, a nevednost je očitno blažena sreča. V intervjujih me vedno vprašajo, ali me moti, če se norčujejo iz mene. In vedno odgovorim: Me imate za norca? Očitno nič ne razumem," je o svoji podobi v javnosti večkrat povedala Pamela.

Spremenjena Pamela Anderson - 4
Spremenjena Pamela Anderson - 4 FOTO: AP

Spomnimo ...

Pamela Anderson je bila mlada inštruktorica fitnesa, ko so jo odkrili na neki kanadski nogometni tekmi. Oblečena je namreč bila v Labattovo tesno oprijeto majico, zaradi česar so lepotico pokazali na velikem zaslonu stadiona. To je zadostovalo, da jo je Labatt najel za svojo reklamno kampanjo. Pričakovano je Pamela kmalu dobila prvo povabilo za fotografiranje za revijo Playboy, ki ji je ostala zvesta vse do danes. Po prvem fotografiranju za Playboy, zgodilo se je leta 1989, je svetlolasa lepotica dobila nekaj vlog na televiziji, odločilna pa je bila serija Obalna straža, ki ji je prinesla svetovno slavo.

Ljubezensko življenje svetlolase igralke in modela je bilo vedno precej razburkano.

Leta 1995 se je poročila z razvpitim rokerjem Tommyjem Leejem, s katerim imata dva otroka. Par je bil zaradi razuzdanega načina življenja nenehno v rumenih medijih, med kontroverznimi zgodbami, ki so nastajale med njuno zvezo, pa je najbolj izstopala kraja domačega porniča, ki sta ga Pamela in Tommy posnela na poročnem potovanju. Porno posnetek je kmalu zakrožil po internetu in paru prinesel še dodatno slavo. Pamela in Tommy sta se ločila leta 1998, potem ko so glasbenika aretirali zaradi nasilja v družini. Štiri leta kasneje je igralka javno priznala, da je zbolela za hepatitisom C, ki naj bi ga dobila, ker se je tetovirala z isto iglo kot njen mož.

Po ločitvi od Tommyja se je Pamela poročila še dvakrat: s Kidom Rockom in Rickom Salomonom, a v obeh primerih je šlo zgolj za kratko epizodo. Pravi, da bo Tommyja vedno ljubila, ni pa odpisala niti možnosti, da bi kdaj spet zaživela skupaj. "Dolga leta sem mučila samo sebe glede te zveze. A v prvi vrsti gre za otroka, saj sem si ju zelo želela. Žal življenje ni bilo tako pravljično, kot sem si predstavljala. Zdaj sem raje sama in skrbim za otroka. Kar pa zadeva Tommyja, življenje še ni pri kraju. Ljubiva se, a to ne pomeni, da bi morala živeti skupaj," je zaupala neki reviji.

Pamela Anderson
Pamela AndersonFOTO: AP

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493