Zadovoljna.si
Michael Jackson

Trači

Tragično življenje hčerke Michaela Jacksona

M. A.
04. 05. 2021 08.03
1

Hči razvpitega kralja popa, Michaela Jacksona, ki so mu v preteklosti očitali celo pedofilijo, je s tujimi mediji delila vpogled v svoje zasebno življenje. Priznala je, da ji ni bilo lahko in da je večkrat poskusila narediti samomor, poleg tega pa se je večkrat tudi namerno poškodovala, saj je na tak način želela čustveno bolečino spremeniti v telesno.

Danes 22-letna manekenka in glasbenica Paris Jackson tudi enajst let po očetovi smrti še čuti breme očetove zapuščine, ta pa ji je poleg lagodnega življenja prinesla tudi veliko čustvenih bolečin. A v otroštvu ni imela težav zgolj zaradi njih, temveč je trpela tudi za izkrivljeno telesno podobo, ki jo vsak dan ponujajo številni lepotni trendi okrog nas, zaradi česar se je že med odraščanjem držala stroge diete. Torto in sladke sokove je lahko tako poskusila šele po očetovi smrti, ko je zanjo začela skrbeti babica.

Kraljica popa priznala, kako se zares počuti
Preberi še
Kraljica popa priznala, kako se zares počuti

"Takrat sem veliko pridobila na teži in postala sem obsedena s hrano. Potem pa me je nekoč sestrična označila za debelo in takrat sem se začela rezati, večkrat sem se tudi opekla. Ni me bilo strah, da bi se smrtno poškodovala, saj sem vedno vedela, kako globoko lahko grem z britvico. Bolj kot kaj drugega je šlo za željo po kontroli in po težnji, da čustveno bolečino zamenjam s telesno," je priznala. 

Družina jo je poslala v internat, česar se je sprva močno otepala, a ji je socialna služba povedala, da jo bodo dali v rejništvo, če šole ne sprejme. "Bila sem mladoletna in obupana, nič nisem mogla. Ko pa sem prišla tja, sem se naučila veliko o sebi. Tam sem razrešila veliko svojih težav," je razmišljala o trenutku, ko se je njeno življenje začelo spreminjati na bolje. 

Tuji mediji so sicer marca lani pogosto poročali, da naj bi Paris ponovno poskušala storiti samomor, a 22-letnica to zanika, češ da naj bi šlo zgolj za nesrečo. "Moja depresija pride v valovih. Ne uživam nobenih zdravil, kot sem jih včasih. Zato imam tudi takrat, ko sem najslabše, raje občutek otopelosti, ker čutiš vsaj to. S tableti ne čutiš ničesar."

Paris Jackson se še danes bori z depresijo, za očeta pa pravi, da ni ona tista, ki ga mora opravičevati.
Paris Jackson se še danes bori z depresijo, za očeta pa pravi, da ni ona tista, ki ga mora opravičevati.FOTO: Profimedia

Paris se je v preteklosti sicer večkrat oglasila tudi glede zgodb, povezanih z njenim slavnim očetom, tako je že povedala, da verjame, da je nedolžen, a da ni njena naloga, da ga ščiti in opravičuje. Ob tem je izpostavila, da čas ne bo nikoli ozdravil ran, ki jih je prizadejala njegova smrt: "Vedno govorijo, da čas zaceli rane, a to ni res. Preprosto se navadiš. Živiš z zavedanjem, da si izgubil edino stvar, ki ti je bila kadarkoli zares pomembna. To mi pomaga, ko se mi zgodi nekaj slabega. Ko to primerjam z očetovo smrtjo, ni nič več tako hudo. Očeta pa še vedno čutim ob sebi. Obiskuje me tudi v sanjah," je v enem izmed intervjujev dejala pevčeva edina hči, ki je očetu že posvetila kar devet svojih tetovaž.

Ko boste videli, kako bi bil videti brez lepotnih operacij, boste osupnili!
Preberi še
Ko boste videli, kako bi bil videti brez lepotnih operacij, boste osupnili!
Poleg manekenstva se Paris ukvarja tudi z glasbo.
Poleg manekenstva se Paris ukvarja tudi z glasbo.FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493