Hčerka najbogatejše Hrvatice četrtič noseča

J.V.
03.11.2019, 13:15
1
Dve leti po ločitvi od Jamesa Stunta, je hčerka Slavice in Bernija Ecclestona ponovno noseča.

Petra Ecclestone in Sam Palmer
Petra Ecclestone in Sam PalmerFOTO: Profimedia

Spomnimo se, da je Petra Ecclestone svoj usodni 'da' dahnila leta 2011, in sicer ameriškemu poslovnežu Jamesu Stuntu. Poroka se je odvijala na italijanskem dvorcu Odescalchi, med številnimi slavnimi gosti pa so bile tudi vojvodinja Sarah Ferguson s hčerkama Beatrice in Eugenie in dedinje Hilton.

Pravljična poroka mlajše hčerke prvega moža formule 1 Bernieja Ecclestona je bila očkovo darilo in je stala kar poldrugi milijon evrov. Nevesta je nosila pravljično lepo obleko ameriške modne oblikovale Vere Wang, za katero naj bi Bernie odštel kar 160 tisoč evrov, spuščene svetle lase pa je Petra okrasila z diamantno tiaro v kompletu z uhani. Njun zakon je trajal šest let, saj sta se leta 2017 ločila, v času zakona pa so se jima rodili trije otroci, hčerka Lavinia in sinova Andrew in James mlajši.

Sedaj, dve leti po njuni ločitvi, pa je hčerka najbogatejše Hrvatice, ob ločitvi od Bernija naj bi namreč Slavica prejela kar 818 milijonov evrov, s čimer si je prislužila prvo mesto na Timesovi lestvici najbolj premožnih ločenk, četrtič noseča. 

PREBERI ŠE
Kam sta izginili sestri Tamara in Petra?

Oče četrtega otroka je prodajalec vintage avtomobilov Sam Palmer, s katerim sta skupaj zadnje leto in s katerim sta tudi zaročena. Po pisanju tujih medijev naj bi se naraščaja zelo veselila, še enega vnuka pa se menda zelo veseli tudi dedek. 30-letna bogatašinja in njen izbranec naj bi se do oltarja sprehodila naslednje leto. Koliko bo stala njena druga poroka, pa bomo videli. 

"Petra in Sam sta navdušena. Oba sta družinska človeka in o tem, da bi imela skupaj otroka, sta govorila od prvega dne," je neznani vir povedal za The Sun. 

Petra z družino in zaročencem.
Petra z družino in zaročencem.FOTO: Profimedia