Zadovoljna.si
michael douglas

Trači

Po 23 letih zakona še vedno zaljubljena kot najstnika

M.S, Zadovoljna.si
23. 02. 2024 05.00
0

Ameriški igralec Michael Douglas je obeležil valentinovo s fotografijo, ki jo je delil na svojem Instagram računu skupaj s svojo ženo Catherine Zeto-Jones. Na sliki sta nasmejana 54-letna Catherine Zeto-Jones in 79-letni Michael, oba pa nosita sončna očala in klobuka. Prav tako je trenutek izkoristila tudi Catherine, ki je na svojem računu delila ganljiv videoposnetek njunih skupnih slik.

79-letni ameriški igralec Michael Douglas je obeležil praznovanje valentinovega s fotografijo sebe in svoje žene Catherine Zeta-Jones na svojem Instagram računu, s katero sta nedavno  tudi praznovala kar 23. obletnico zakona. Na fotografiji lahko vidimo nasmejano 54-letno Catherine  poleg svojega moža, oba nosita sončna očala in klobuka. "Srečno valentinovo, moja draga Catherine! Vedno te bom ljubil," je pod fotografijo zapisal Douglas.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Poročena sta že 23 let, to pa ju je skorajda stalo zakona
Preberi še
Poročena sta že 23 let, to pa ju je skorajda stalo zakona

Pod komentarji se je takoj oglasila tudi Catherine, ki je moževo objavo komentirala: "Ljubim te, srček." Prav tako pa je igralka na svojem Instagram profilu objavila niz romantičnih črno-belih slik, kjer lahko vidimo par med poljubljanjem in preživljanjem časa z družino, med drugim tudi v oceanu. "Srečno valentinovo, moji ljubezni Michaelu," je pripisala objavo in dodala, "zapečateno s poljubom."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Catherine Zeta-Jones v obleki, ki pritegne pozornost vsakega
Preberi še
Catherine Zeta-Jones v obleki, ki pritegne pozornost vsakega

Zvezdniški par se je poročil leta 2000 in sta starša 20-letni hčerki Carys in 23-letnemu sinu Dylanu. Prav tako sta vzgajala tudi zdaj 45-letnega sina Camerona, ki ga je Douglas imel z nekdanjo ženo Diandro Luker. Čeprav danes predstavljata eden izmed stabilnih hollywoodskih parov, temu v preteklosti ni bilo tako. Eden od ključnih izzivov, s katerim se je zvezdnik spopadal v preteklih letih, je bil rak na grlu. Bolezen je prinesla s seboj laži in nepremišljene izjave, kar je zelo prizadelo njun zakon.

Carys Zeta Douglas, Michael Douglas in Catherine Zeta-Jones
Carys Zeta Douglas, Michael Douglas in Catherine Zeta-JonesFOTO: Profimedia
Hčerka slavnega para je odrasla v pravo lepotico
Preberi še
Hčerka slavnega para je odrasla v pravo lepotico

Vse oboževalke igralca Michaela Douglasa pa ga ne zamudite to soboto, 24. februarja, v filmu Prvinski nagon ob 20. uri na Kanalu A. Michael Douglas in Sharon Stone se v filmu zapleteta v nevarno erotično igro. Policist Nick Curran raziskuje skrivnostni umor rock zvezde, čigar bivša ljubica je Catherine Tramell. Pred kratkim je napisala roman, v katerem prav tako umorijo glasbeno zvezdo. Ali to dokazuje njeno krivdo ali je morilec hotel sum zvaliti na Catherine? Že na prvem zaslišanju Nick spozna, da je Catherine zelo zapeljiva, skrivnostna, zvita in mogoče celo sposobna ubijanja. Preiskava ga pripelje na sled neulovljivi serijski morilki, ki svoje žrtve pokonča sredi vročih posteljnih igric.

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: people.com

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368