Zadovoljna.si
Josip in Natali

Trači

Velika preobrazba mlade Hrvatice po koncu ljubezni

M. A.
01. 03. 2021 06.00
0

Po tem, ko je ljubezen z Josipom izzvenela, se je simpatična Natali Lauc, ki se je v šovu Ugodno oddam sina sprva predstavila hrvaškim, nato pa tudi slovenskim gledalcem, odločila za veliko vizualno spremembo. Dve leti po snemanju omenjenega šova so njeni lasje precej daljši, poleg tega pa jih je tudi posvetlila.

Za trenutek se je ljubezenska zgodba med Natali Lauc in Josipom Kotlarjem zdela pravljična – zaradi nje se je mišičasti Dalmatinec celo umiril in ji izpovedal čustva – a kot sta priznala, jima je nekaj mesecev, ki sta jih preživela skupaj, potem ko so kamere ugasnile, pokazalo, da na svet gledata drugače in da skupne prihodnosti žal nimata. 21-letnica iz Zagreba se je vrnila domov in pred kratkim ustanovila lastno kozmetično znamko, poleg tega pa je odprla tudi svoj salon. Tam pa ne skrbi zgolj za videz svojih strank, temveč tudi za svojega – na profilu @natalil.15 na Instagramu je namreč presenetila z videzom, precej drugačnim od tistega, ki smo ga vajeni gledalci šova Ugodno oddam sina.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Čeprav se je šov Ugodno oddam sina končal, pa pomladni večeri na POP TV zagotovo ne bodo dolgočasni. Že s ponedeljkom, 1. marcem, se ob 20.00 začenja zadnja sezona priljubljene slovenske serije Najini mostovi, ki si jo lahko predpremierno že ogledate na VOYO, ob 21.00 pa lahko še naprej sledite zabavnim pripetljajem v hrvaški seriji Šverc komerc.

Najini mostovi se v ponedeljek ob 20.00 vračajo na POP TV.
Najini mostovi se v ponedeljek ob 20.00 vračajo na POP TV.FOTO: POP TV

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493