Zadovoljna.si
Urban Vidmar

Trači

Po nastopu v šovu Slovenija ima talent zdaj predstavlja svojo novo skladbo

Zadovoljna.si
12. 11. 2023 05.00
0

V deveti sezoni šova Slovenija ima talent se je predstavil glasbenik Urban Vidmar, ki je Slovenijo osvojil s svojim globokim vokalom. Prav tako je žirijo navdušil s svojo izjemno telesno pripravljenostjo. Glasbenik je nedavno izdal novo pesem "Kreten". Z Urbanom smo ekskluzivno poklepetali za naš portal, kjer smo se pogovorili o njegovem nastopu na odru oddaje Slovenija ima talent in razpravljali o njegovi najnovejši izdaji.

V četrti oddaji devete sezone šova Slovenija ima talent smo spoznali simpatičnega pevca Urbana Vidmarja, ki je s svojim globokim glasom hitro osvojil tako občinstvo kot tudi žirijo. Prav tako je žirantki navdušil s svojo odlično telesno pripravljenostjo. Pred nastopom je glasbenik priznal, da si najbolj želi navdušiti Ano Klašnjo.

Urban je s svojim nastopom očaral občinstvo in žirijo ter se uspešno uvrstil v naslednji krog. Navkljub izjemnemu nastopu je bila konkurenca neizprosna in žal ni uspel napredovati v polfinale. Po nastopu v šovu Slovenija ima talent je glasbenik izdal novo skladbo z naslovom "Kreten".

Urban Vidmar je s svojim vokalom navdušil občinstvo
Urban Vidmar je s svojim vokalom navdušil občinstvoFOTO: Slovenija ima talent
Urban Vidmar napoveduje poletje, kot ga še ni bilo
Preberi še
Urban Vidmar napoveduje poletje, kot ga še ni bilo

Urban je za naš portal ekskluzivno delil občutke glede svoje udeležbe v oddaji. Na tekmovanje se je prijavil zaradi želje po večji prepoznavnosti in nastopanju na televiziji. Na podlagi svoje izkušnje zdaj vsem priporoča, naj se prijavijo na tekmovanje. Svoj nedavno izdani komad je posvetil vsem, ki se bojijo priznati, da čutijo ljubezen do nekoga. Poslušalce želi spodbuditi, naj izrazijo svoja čustva, saj je morda že jutri lahko prepozno.

Nick Domes: "Odraščal sem brez mame, velikokrat sem bil tarča žaljivk."
Preberi še
Nick Domes: "Odraščal sem brez mame, velikokrat sem bil tarča žaljivk."

V svoji najnovejši pesmi Urban deli svoje pretekle izkušnje, kjer opisuje, da v preteklosti ni bil dovolj zrel. Iskreno priznava, da je včasih prestopil meje svojega ravnanja. S pesmijo izraža iskreno priznanje svojih napak in sporoča, da lahko iz takih trenutkov potegnemo veliko pomembnih lekcij. 

"Želel sem pokazati svoj nov način ustvarjanja. Nova pesem spada v country žanr. Ljudje včasih country vidijo samo kot 90. leta in kot 'plava trava zaborava', ampak country je zelo širok pojem in upam, da ga bodo ljudje skozi mene spoznali v širši luči," je v intervjuju za 24ur.com priznal  glasbenik.

'Kaj je lepšega kot kompliment dveh lepotic, kot sta Marjetka in Ana?'
Preberi še
'Kaj je lepšega kot kompliment dveh lepotic, kot sta Marjetka in Ana?'
30-letni Ahmed je Slovenijo ganil do solz
Preberi še
30-letni Ahmed je Slovenijo ganil do solz

"Navdih za pesem izvira iz izkušnje na začetku letošnjega leta, ki me je globoko prizadela, zaradi česar sem se odločil za pomembne spremembe," je dodal Vidmar. V intervjuju je poudaril, da je bil njegov največji izziv pri ustvarjanju pesmi narediti nekaj, kar je popolnoma avtentično. 

"Odzivi so res pozitivni. Pesem pridobiva nove poslušalce in dosledno napreduje. Zelo sem vesel, kako jo ljudje sprejemajo," je priznal glasbenik. V prihodnosti za svoje oboževalce pripravlja številne ameriške priredbe, ki jih bo obogatil s svojimi osebnimi zgodbami. Ob zaključku intervjuja je glasbenik razkril, da se lahko oboževalci konec leta že veselijo njegovega novega glasbenega izida.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Ne zamudite naslednje polfinalne oddaje prihodnjo nedeljo ob 20. uri na POP TV. Vse zamujene oddaje si lahko vedno ogledate na VOYO. Bi si oddajo Slovenija ima talent rade ogledale v živo?  V spodnjem članku izpolnite prijavnico in morda bosta karti za ogled nedeljske oddaje vaši!

NAGRADNA IGRA: osvojite vstopnici za ogled šova Slovenija ima talent
Preberi še
NAGRADNA IGRA: osvojite vstopnici za ogled šova Slovenija ima talent

Vsi, ki svoj talent skrbno skrivate in bi ga želeli predstaviti celotni Sloveniji v novi sezoni Slovenija ima talent, lahko najdete prijavnico v spodnjem članku. Morda boste prav vi postali nova slovenska zvezda!

Prijavi se in postani nova slovenska zvezda!
Preberi še
Prijavi se in postani nova slovenska zvezda!

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375