Zadovoljna.si
Salome 1110

Trači

Salome: 11 let pozneje še odmeva njen prepir z Arturjem

M. A.
15. 12. 2020 07.57
2

Letošnji december je drugačen, a hkrati še posebno prazničen za priljubljeno televizijsko hišo POP TV, ki prav danes slavi 25. obletnico uspešnega delovanja. V vseh teh letih so gledalce razvajali s številnimi serijami, oddajami in šovi, med katerimi so mnogi poskrbeli za odmevne prizore in pogoste pogovore ob jutranji kavi. Eden takšnih se je zagotovo zgodil jeseni leta 2009 v edini Kmetiji slavnih.

Kmetija že leta velja za enega najbolj priljubljenih resničnostnih šovov pri nas, pred davnimi enajstimi leti pa smo na POP TV spremljali tudi Kmetijo slavnih, v kateri je zmago odnesel Goran Breščanski, veliko zanimanja pa sta požela tudi Artur Štern in Salome, ki je le nekaj mesecev pred snemanjem opravila operacijo spremembe spola. Čeprav bi morala v tem času počivati in skrbeti zase, se je odločila, da sprejme ponujeni izziv in odide na Kmetijo, kjer pa ji ni bilo postlano z rožicami. Še enajst let pozneje namreč odmeva njen prepir z Arturjem, v katerem sta se – znamenito – 'tukla' za cekine. Spomin si obudite s spodnjim videom.

Tako kot prepir zaradi sira v Big Brotherju Slavnih – spomin nanj lahko obudite TUKAJ – je tudi prerivanje med Salome in Arturjem poželo veliko zanimanja javnosti, o njem pa je po dolgih devetih letih spregovorila tudi Salome sama, ko smo jo gostili v naši spletni pogovorni oddaji #TBT. Povedala je, da se tega večera še vedno dobro spomni in da je bila odločena, da cekine dobi nazaj, saj je tudi v svojem življenju vajena, da dobi, kar si želi. "Že s tem, da je vstopil v sobo glave družine, je prekršil prvo pravilo. Ampak očitno so pravila zato, da jih kršimo. Je pa res, da smo tisti večer spili tudi nekaj alkohola, tako da je bilo mogoče tudi zato nekaj hude krvi," nam je takrat zaupala in dodala, da z Arturjem nista več v stiku. "Že pred Kmetijo se nisem družila z njim, zakaj bi se po njej? Če bi se želela družiti z njim, bi morala biti pijanka. Če se srečava, se pozdraviva, jaz ne gojim nobene zamere do njega. Ampak če imaš očeta, ki je bil alkoholik, potem te ne vleče k nekomu, ki pije. Že ta vonj po alkoholu me spominja na očeta in tega ne maram," je priznala v iskrenem pogovoru, ko je brez dlake na jeziku spregovorila tudi o svojem življenju in sodelovanju v šovu MasterChef Slovenija. Celoten pogovor najdete TUKAJ

TBT: Salome - celotni pogovor
Preberi še
TBT: Salome - celotni pogovor

V sklopu 25. obletnice POP TV smo se v preteklih tednih spominjali tudi golih fotografij Miša Stevanovića v 1. sezoni šova Bar, Tjaša Železnik nam je zaupala, kakšne spomine ima na priljubljeno serijo TV Dober dan, nasmejali pa smo se tudi ob jezikovnih preglavicah Tine Semolič v 1. sezoni šova Big Brother.

Polona Jambrek razkrila, po kakšnem naključju se je znašla pred kamero
Preberi še
Polona Jambrek razkrila, po kakšnem naključju se je znašla pred kamero
Salome je pred dvema letoma gostovala v naši spletni pogovorni oddaji #TBT, ko se je med drugim spominjala tudi sodelovanja v šovih Kmetija slavnih in MasterChef Slovenija.
Salome je pred dvema letoma gostovala v naši spletni pogovorni oddaji #TBT, ko se je med drugim spominjala tudi sodelovanja v šovih Kmetija slavnih in MasterChef Slovenija.FOTO: Aljoša Kravanja

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471