Zadovoljna.si
blake lively

Trači

Na začetku razmerja sta si postavila pravilo, ki se ga držita še danes

E.R.
03. 03. 2024 05.00
0

Blake Lively je razkrila svoj recept za uspešen zakon, v katerem z možem Ryanom Reynaldsom uživa že več kot desetletje.

Svetovno znana igralka Blake Lively je razkrila pravilo, za katerega sta se leta 2011 z možem Ryanom Reynoldsom odločila, ko sta začela hoditi na zmenke in zaradi katerega je njuna zveza uspela.

Njuna na videz popolna zveza ima eno veliko črno piko
Preberi še
Njuna na videz popolna zveza ima eno veliko črno piko

"Ko sva z Ryanom začela hoditi, sva si postavila pravilo, da ne delava hkrati. Tako lahko vedno damo prednost svojemu zasebnemu življenju," je razkrila voditeljici Amber Tamblyn med gostovanjem v njeni oddaji.

In čeprav je jasno, da je drastična zaobljuba delovala pri Blake in Ryanu, ki sta se poročila leta 2012, je ugotovila, da se je bilo težko držati pravila. "Potrebno je veliko truda. Pa tudi finančno načrtovanje in vzdrževanje le-tega; vse to je treba uravnovesiti," je priznala.

Pustila moža doma in se odpravila s prijateljicami na tekmo
Preberi še
Pustila moža doma in se odpravila s prijateljicami na tekmo

Politika ločenega dela je bila za Blake še posebej pomembna, glede na to, da je v času začetka njune zveze ves čas delala na seriji Opravljivka (Gossip Girl), v kateri je odigrala naslovno vlogo. "Navajena sem trdo delati in delati in delati, ter se pri tem ne ustaviti. Predvsem serija Gossip Girl je sestavljala šest let mojega življenja in včasih smo posneli tri epizode hkrati," je povedala igralka.

Prijatelj razkril skrivnost slavnega para
Preberi še
Prijatelj razkril skrivnost slavnega para

Toda dve leti po koncu serije se je par lahko posvetil povečanju družine. Od poroke leta 2012 je par dobil tri hčerke: James, Inez in Betty. Februarja 2023 je Lively razkrila, da sta z Reynoldsom tiho pozdravila svojega četrtega otroka.

Ryan Reynolds in Blake Lively na sprehodu
Ryan Reynolds in Blake Lively na sprehoduFOTO: Profimedia

Čeprav Lively in Reynolds svoje otroke raje držita stran od oči javnosti in družbenih omrežij, nista nič kaj sramežljiva, ko gre za govor o njunem družinskem življenju v intervjujih.

Na računu imata milijone, kavo pa pijeta kar na pločniku
Preberi še
Na računu imata milijone, kavo pa pijeta kar na pločniku

Med pogovorom na filmskem festivalu v Cannesu leta 2022 se je Reynolds pošalil o svojih divjih hčerah in rekel: "Sem starš treh deklet. Divje so. Mislim, da so včasih kot stekli psi." Kljub šalam je Reynolds večkrat izrazil ljubezen do tega, da je oče dekletom. "Nič na svetu te ne prizemlji bolj kot to, da dobiš otroka," je povedal za Hello! leta 2016 in dodal: "To je nekaj najboljšega, kar se lahko nekomu zgodi."

Blake Lively le 2 meseca po porodu navdušila v kopalkah
Preberi še
Blake Lively le 2 meseca po porodu navdušila v kopalkah

Lively je medtem nekoč razkrila, da se je zaradi otrok začela počutiti bolj udobno v svojem telesu: "Nikoli se nisem počutila bolj jaz, bolj sproščena v svojem telesu ali bolj samozavestna. Počutim se neverjetno pomirjena sama s seboj," je povedala za Forbes.

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Ryan Reynolds tudi na VOYO

Na VOYO si lahko kjerkoli in kadarkoli ogledate komedijo Odbite zabave divjega Vana (Van Wilder's Party Liaison), v kateri je Ryan Reynolds v glavni vlogi upodobil Vana Wilderja, ki je že sedem let največji frajer na univerzi. Punce si želijo njega, fantje si želijo biti on. Na univerzi mu je tako všeč, da noče diplomirati. Kljub temu Vana odlikuje široko srce. Rad priskoči na pomoč in poražencem pomaga, da postanejo zmagovalci. Vanov oče se odloči, da je dovolj dolgo podpiral sinovo lenobo, tako se Vanova denarnica čez noč izprazni. Pa ravno sedaj, ko se je zagledal v šolsko novinarko Gwen, ki namerava razkriti resnico o njem.

Zaslužil na stotine milijonov in se z ženo odpravil na sprehod
Preberi še
Zaslužil na stotine milijonov in se z ženo odpravil na sprehod

Vir: www.novilist.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368