Zadovoljna.si
Hans Dolph Lundgren

Trači

Prekinil 15-letni zakon in našel ljubezen v 39 let mlajši športnici

Zadovoljna.si
25. 01. 2024 05.00
1

Leta 2023 se je švedski igralec Hans Dolph Lundgren poročil s trenerko Emmo Krokodal, ki je kar 39 let mlajša od njega. V nedavnem intervjuju je Lundgren razkril več podrobnosti o njuni sveži zvezi ter izrazil, da je to bila ena najboljših odločitev v njegovem življenju, zlasti po predhodnem 15-letnem zakonu.

Švedski igralec Hans Dolph Lundgren je v filmskem svetu zaslovel s številnimi akcijskimi vlogami, pogosto pa smo ga videli v vlogi glavnega zlikovca. Igralec je delil platno s priznanimi igralci, kot so Sylvester Stallone, Keanu Reeves in Jean-Claude Van Damme. Poleg tega se je večkrat preizkusil tudi v vlogi režiserja.

V mladosti je bil zvezdnik v razvpitih razmerjih, med drugim z glasbenico Grace Jones. Nato se je poročil s stilistko Anette Qviberg, a sta se po 15 letih zakona leta 2011 razšla. Z Anette ima dve hčerki, Ido in Greto Lundgren. Leta 2019 pa je spoznal norveško trenerko Emmo Krokodal, s katero sta se poročila lansko poletje.

66-letni igralec in režiser Hans Dolph Lundgren
66-letni igralec in režiser Hans Dolph LundgrenFOTO: Profimedia
Mislili so, da je smučarska prvakinja, a bila je Kardashianova
Preberi še
Mislili so, da je smučarska prvakinja, a bila je Kardashianova

V nedavnem intervjuju je 66-letni zvezdnik priznal, da je nad svojim zakonom z Emmo Krokodal več kot navdušen. "Emma je odlična, čudovita je, odlična podpora, skupaj delava veliko projektov. Producirava raznovrstne stvari in trenutno pripravljava komedijo," je dejal. Ponosen je na svojo 27-letno ženo in priznava, da je izredno pametna za svojo starost.

Igralec je priznal, da mu Emma zdaj veliko pomaga pri ustvarjanju scenarijev ter med produkcijo in postprodukcijo. Najraje pa jo vpraša za dodatno mnenje. "Torej je bila poroka pravzaprav odlična izbira," je dodal 66-letni igralec.

66-letni igralec je danes izredno ponosen na svojo 27-letno ženo Emmo
66-letni igralec je danes izredno ponosen na svojo 27-letno ženo EmmoFOTO: Profimedia
Zvezdnika po obisku modne revije povozil avto
Preberi še
Zvezdnika po obisku modne revije povozil avto

V intervjuju v oddaji Depth je Emmo opisal kot svojega angela, ki mu je bil poslan, da mu pomaga. Lundgrena je navdušila ženina življenjska pot: "Prišla je iz majhnega mesta na Norveškem, poročila se je, šla skozi težko ločitev in se soočila z izzivi, s katerimi se večina njenih vrstnikov ne ukvarja." Prav tako se je dotaknil 39-letne razlike med njima in priznal, da se počuti mladostnega, medtem ko svojo ženo opisuje kot zrelo za svoja leta. "Ampak, veste, bil sem z ljudmi, ki so dvakrat starejši od nje, pa so manj zreli od nje," je  zvezdnik poudaril v intervjuju.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Slavni igralec se bori za opustitev izraza 'odkriti gej'
Preberi še
Slavni igralec se bori za opustitev izraza 'odkriti gej'

Vsi oboževalci igralca Hansa Dolpha Lundgrena pa ne zamudite akcijskega filma Univerzalni vojak, ki bo na sporedu v petek, 26. januarja, ob 22.30 na KINO. Leta 1969 so v popolni tajnosti zamrznili ubite elitne vietnamske komandose. Petindvajset let kasneje jih s pomočjo posebnih drog ponovno oživijo in tako s projektom UniSol postanejo nova supervojska ljudi-avtomatov. Kljub naporom nove tehnologije začnejo v zavest dveh supervojakov prodirati spomini iz Vietnama. Če temu dodamo še neubogljivo in radovedno televizijsko novinarko, je prizorišče za prvovrstno akcijo pripravljeno. 

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: Fox News in Hollywood Life.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413