Zadovoljna.si
Ljubezen po domače

Oddaje

Prve odločitve v Ljubezni po domače presenetile

M. A.
06. 04. 2019 21.09
0

Po nekaj tednih, ko smo spremljali lahkotno in pestro dogajanje na kmetijah letošnjih kandidatov in kandidatke v šovu Ljubezen po domače, je ta konec tedna napočil čas za prve odločitve. Te pa so marsikoga tudi presenetile.

Prvi je moral težko odločitev sprejeti Milan Tržan, da odhajata domov, pa sta pričakovali kar dve: Hermina Pirc, ki je Milanu kar sama povedala, da iz te moke najverjetneje ne bo kruha, Vesna Lah pa je bila na zmenku z Milanom zelo razočarana, česar niti ni skrivala. Slednja je tako kar sama prekinila njegovo izbiro in mu jasno povedala: ’Jaz naju ne vidim skupaj. Preveč sva si različna. Kot človek si zelo v redu, pristen, kmečki fant si in resnično ti želim, da najdeš pravo dekle za skupno življenje,’ in odkorakala z Milanove kmetije, kar je ostale kandidatke presenetilo, saj jim pred tem ni povedala za svojo namero.

Na tak način še niste bile zavrnjene
Preberi še
Na tak način še niste bile zavrnjene
Vesna je usodo vzela v svoje roke in sama zapustila Milanovo kmetijo.
Vesna je usodo vzela v svoje roke in sama zapustila Milanovo kmetijo.FOTO: POP TV

Pestro je bilo tudi na domačiji Hafner, kjer je v zadnjih dneh prišlo do številnih preobratov. Vildiana Keranović, ki je sprva po hitrih zmenkih svoje mesto na Gašperjevi kmetiji prepustila Andreji Brili, se je vrnila, da bi spoznala Gašperjevega brata Jako, ko pa jo je ta razočaral, se je vrnila h Gašperju. Na koncu je slednji izbiral prav med njo in Andrejo, izbral pa Vildiano. Zgodovina se je torej ponovila, razočarano Andrejo pa je Vildiana še bolj potrla, ko ji je zabrusila: ’Žal mi je, a tokrat ti ne morem dati še ene priložnosti.’

Odločila se je za drugega brata
Preberi še
Odločila se je za drugega brata
Andreja je podoživela ponižanje, ki ga je doživela na hitrih zmenkih.
Andreja je podoživela ponižanje, ki ga je doživela na hitrih zmenkih.FOTO: POP TV

Še najbolj pa je presenetil Tomaž Bizjak. Dekleta na njegovi kmetiji ne prenašajo več težav z Evo Poklič, s katero si je Tomaž že pred šovom pisal prek Facebooka, tega pa je sit tudi Tomaž. Še več, pred izločitvijo je sam dejal, da mu je žal, da si je sploh dopisoval z njo in da je ne bi povabil na kmetijo, če bi vedel, da bo ostala dekleta obračala proti njemu. ’Nisem vajen, da so ljudje tako zahrbtni,’ je dodal. Dekleta so zato pričakovala, da bo domov odšla Eva, česar ni skrivala niti Eva sama, še posebej, ko je izločanje začel z besedami, da sta se z Evo virtualno ujela, v resničnem življenju pa jima ne gre dobro. A očitno Tomaž vidi prostor za izboljšavo, saj je domov poslal Anjo Morela, ki ji je prejšnji teden na zmenku celo dejal, da se mora odpreti, sicer bo za vedno ostala sama.

Jadranka iz Big Brotherja prihaja v Ljubezen po domače!
Preberi še
Jadranka iz Big Brotherja prihaja v Ljubezen po domače!
Vsi s(m)o pričakovali, da bo Tomaževo kmetijo zapustila Eva, on pa je domov poslal Anjo.
Vsi s(m)o pričakovali, da bo Tomaževo kmetijo zapustila Eva, on pa je domov poslal Anjo.FOTO: POP TV

Na koncu pa je odločitev čakala še Darjo Tomažin. Pri njej ni prišlo do večjih presenečenj in tako je domov poslala Metoda Fajfarja. ’Zdi se mi, da je najbolj zaljubljen v mene, se mi je kar malo zasmilil,’ je po izločitvi povedala Darja, Metod pa je zavrnitev prestal stoično.

Metod je prvi, ki zapušča Darjino kmetijo.
Metod je prvi, ki zapušča Darjino kmetijo.FOTO: POP TV

Ne zamudite novih epizod šova Ljubezen po domače, ko bodo morali težke odločitve sprejeti tudi preostali kandidati. Zamujene epizode vas čakajo na VOYO, kjer si lahko najnovejšo epizodo ogledate 24 ur pred uradno premiero na POP TV.

Voditeljica Ljubezni po domače iskreno spregovorila
Preberi še
Voditeljica Ljubezni po domače iskreno spregovorila
Presenečenj v šovu Ljubezen po domače še ni konec.
Presenečenj v šovu Ljubezen po domače še ni konec.FOTO: POP TV

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375