Zadovoljna.si
Tom Cruise in Rebecca Ferguson

Trači

Med snemanjem jo je hudo ponižal in spravil v jok

M.S, Zadovoljna.si
26. 04. 2024 05.00
1

V nedavnem intervjuju je 40-letna švedska igralka Rebecca Ferguson dvignila veliko prahu, ko je priznala, da je nekdanji soigralec med snemanjem začel kričati nanjo. Zvezdnica je tudi razkrila, da se snemalna ekipa ni odločila odstraniti toksičnega igralca, saj velja za enega izmed najbolj priljubljenih hollywoodskih zvezdnikov.

Švedska igralka Rebecca Ferguson je mednarodno prepoznavnost pridobila v britanski drami The White Queen, za katero je prejela tudi nominacijo za zlati globus za najboljšo igralko. Prav tako je znana po vlogah v filmski franšizi Misija nemogoče, trilerju The Girl on the Train ter znanstvenofantastičnem filmu Dune.

Končal zvezo s 25 let mlajšo zaradi strahu pred njenim očetom
Preberi še
Končal zvezo s 25 let mlajšo zaradi strahu pred njenim očetom

V podkastu Reign with Josh Smith je igralka razkrila, da je nekoč na snemanju sodelovala z igralcem, ki je povzročil, da je začela jokati. Soigralec je namreč začel kričati nanjo, zato je prosila snemalno ekipo, če bi lahko z njim imela čim manj skupnih prizorov.

Rebecca Ferguson
Rebecca FergusonFOTO: Profimedia
Znana igralka je neznani sopotnici rešila življenje
Preberi še
Znana igralka je neznani sopotnici rešila življenje

"Ta oseba me je dobesedno pogledala pred celotno ekipo dejala: 'Se imenuješ igralka? S tem moram delati?'" je Fergusonova opisala težke spomine iz preteklega snemanja. Priznala je, da je bil ta soigralec zelo priljubljen, zato se ni nihče postavil na njeno stran, da bi jo zaščitil. 

Kljub temu se je naslednji dan vrnila na snemanje ter soigralcu pogumno povedala, da ga ne želi nikoli več videti. Zvezdnica je svojega soigralca označila za idiota, kar je sprožilo veliko razprav na različnih družbenih omrežjih, kjer so oboževalci skušali ugotoviti, o kom točno je govorila Fergusonova.

Rebecca Ferguson
Rebecca FergusonFOTO: Reuters
Pripisovali so ji eno izmed najuspešnejših karier, a tega si ni želela
Preberi še
Pripisovali so ji eno izmed najuspešnejših karier, a tega si ni želela

Vendar je igralka v novem intervjuju v oddaji The Jess Cagle Show pomirila svoje oboževalce in dejala, da ni pričakovala, da bo njena zgodba povzročila tako velik odziv. "Vsekakor sem postala bolj odprta in zdaj bolje razumem, kje so moje meje," je začela igralka. Priznala je, da bistvo njenega komentarja ni bilo razkritje identitete osebe, temveč je želela le deliti, koliko se je naučila iz preteklih snemanj.

Na njeno zgodbo se je odzval tudi igralec Dwayne Johnson, s katerim sta sodelovala pri filmu Hercules leta 2014. "Grozno je slišati to zgodbo, vendar sem vesel, da se takemu ravnanju upiramo. Zelo rad imam Rebecco in želim izvedeti, kdo je to storil," je zapisal na svojem računu na omrežju X.

Tom Cruise in Rebecca Ferguson
Tom Cruise in Rebecca FergusonFOTO: Profimedia
Nova tragedija v družini Brucea Willisa, zbolela tudi najstarejša hči
Preberi še
Nova tragedija v družini Brucea Willisa, zbolela tudi najstarejša hči

Vse oboževalke igralke Rebecce Ferguson pa je ne zamudite v soboto, 27. aprila, v znanstvenofantastičnem filmu Sledi življenja ob 22.05 na Kanalu A. Z Marsa se vrača sonda z vzorci, ki jih mora preučiti šesterica astronavtov na mednarodni vesoljski postaji. Na njihovo navdušenje med raziskovanjem odkrijejo neznan enocelični organizem, kar je prvi dokaz življenja onkraj Zemlje. Toda kmalu se izkaže, da je stvor pametnejši in nevarnejši, kot so predvideli, in na utesnjenem prostoru visoko nad planetom se začne smrtonosna bitka za njihovo preživetje, pa tudi za usodo celotnega človeštva.

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir:  Varierty.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471