Zadovoljna.si
Renato Lužar - 5

Trači

Renato iz Ljubezni po domače pričakuje dojenčka

M. A.
18. 02. 2021 09.59
4

Prav te dni mineva leto dni, odkar smo poročali, da se je ljubezenska pravljica med Tamaro Korošec in Renatom Lužarjem iz 2. sezone šova Ljubezen po domače končala. Pozneje je Renato znova našel srečo v ljubezni, ki jo bo letos očitno oplemenitil še z dojenčkom.

Da sta se februarja lani Tamara Korošec in Renato Lužar po vihravi ljubezenski zgodbi dokončno razšla, nam je potrdila prav Tamara, medtem ko se je Renato iz medijskega sveta umaknil in takrat tudi sporočil, da zaradi enkratne udeležbe v šovu svojega zasebnega življenja ne želi deliti z javnostjo. Pozneje je Slovenijo vseeno obšla vest, da je v ljubezni ponovno našel srečo, kot je zdaj objavil na Facebooku, pa bosta to s svojo izbranko letos oplemenitila še z naraščajem. Na Facebooku je namreč delil simpatično fotografijo, ki nakazuje, da bo 30-letnik letos prvič postal očka. Na njej je fotografiral svoje čevlje (in jim dodal napis leta 1991) in čevlje partnerice (ki se je rodila leta 1997) in dodal otroške čeveljce s pripisom leto 2021. Renatu iskreno čestitamo tudi mi.

Tamara Korošec razkrila, zakaj je samska
Preberi še
Tamara Korošec razkrila, zakaj je samska
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Kot kaže, pa je srečo v ljubezni znova našla tudi njegovo bivša izvoljenka Tamara Korošec. Ta je namreč v zadnjem času pogosto opažena v družbi Janeza Rebernika, kandidata 4. sezone šova Ljubezen po domače. Spomnimo, da je ta lani za svojo izvoljenko izbral Darjo Sančanin, a se je njuna ljubezen po nekaj mesecih končala. Več o tem si preberite TUKAJ.

V zadnjih letih je sicer že kar nekaj kandidatov, ki smo jih spoznali v šovu Ljubezen po domače, dobilo naraščaj. Pred kratkim sta starša deklici Ajdi Zarji postala Damjan Šalamun in Barbara Pastirk, dve hčerkici imata tudi že Jaka Hafner in Ana Podobnik, oče pa je postal tudi Matej Rupar, ki smo ga spremljali v 1. sezoni šova.


KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493