Zadovoljna.si
Renee Zellweger

Trači

Takšna je bila 20 let nazaj, danes pa ...

J.V.
24. 04. 2018 08.56
1

Hollywoodska igralka Renee Zellweger, ki jo večina najbolje pozna kot Bridget Jones, bo jutri dopolnila 49 let. Zvezdnica je bila v zadnjih letih večkrat tarča kritik na račun njenega videza, da se je skozi leta precej spremenila pa dokazujejo tudi spodnje fotografije!

Le kdo je ne pozna? Prikupna, nasmejana in zasanjana junakinja Bridget Jones, ki odkrito priznava vse ženske tegobe, med drugim tudi mučne diete, ljubezenske polomije in modne katastrofe. Glavna igralka, ki je uprizorila to simpatično zmedeno bitje, Renee Zellweger, je za potrebe snemanja morala spremeniti marsikatero življenjsko navado. 

Za potrebe snemanja prvih dveh delov filma se je morala zrediti, nato pa v pičlih dveh mesecih znova shujšala na idealno težo. "Dnevno sem pojedla šest pic, tri čokolade, skledo testenin s smetanovo omako ter veliko količino kikirikijevega masla. Prenehala sem tudi telovaditi. Mislim, da sem bila edina hollywoodska igralka, ki je v svoji kuhinji hranila dopolnila za pridobivanje teže," je nekoč priznala v intervjuju.

V zadnjih dveh desetletjih pa ni nihala le njena teža, ampak se je precej spremenil tudi njen videz. Renee, ki bo jutri praznovala svoj 49. rojstni dan, so v zadnjih letih večkrat obtožili, da je odšla pod nož in je videti neprepoznavna. Čeprav je lepotne popravke zanikala, ji je le malokdo verjel in mnogi se še vedno strinjajo, da tako velika sprememba, ne more biti naravna. Najnovejše informacije so, da naj bi se igralka za lepotni poseg odločila, da bi bila videti bolj 'evropska'. Renee je bila namreč prepričana, da ima preveč vzhodnjaške obrazne poteze.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493