Zadovoljna.si
Patrick Dempsey in Jillian znova skupaj - 2

Trači

Ko sta se spoznala, je bil star 18 let, njegova bodoča žena pa 44

N. Č.
11. 10. 2023 05.00
0

Starost je le številka, vsaj tako se zdi, ko slišimo za zvezo, kakršna je bila med Patrickom Dempseyjem in njegovo managerko Rocky Parker. Ko sta se spoznala, je bil star 18 let, njegova bodoča žena pa 44, sledil je zakon, nato pa se je mlad in nadobudni igralec zaljubil v drugo ...

Rocky Parker in Patrick Dempsey sta se spoznala leta 1984. Parkerjeva je bila takrat stara 44 let, Dempsey pa rosnih 18. Prvič sta se srečala med produkcijo igre Brighton Beach Memoirs, kjer je Patrick igral vlogo najstnika, medtem ko je ona v predstavi igrala njegovo teto. Dvojec je po vajah začel skupaj preživljati vedno več časa. 

Parkerjeva mu je dajala nasvete o igranju in mu na sploh pomagala pri grajenju kariere. Pravzaprav je delovala kot njegova managerka, prav tako pa ni trajalo dolgo, da se je med njima razvil več kot le profesionalen odnos

Po treh letih intenzivne romance sta si 24. avgusta leta 1987 izmenjala poročne zaobljube, a sta svoj zakon zaradi visoke starostne razlike skrivala kar dve leti. Želela sta se izogniti neprimernim komentarjem in konfliktom, Parkerjeva je bila prej namreč že poročena, prav tako je iz prejšnjih zvez že imela tri otroke, dva od njih sta bila celo starejša od njenega novega ljubimca. 

Igralca sta se noro zaljubila, nato pa ugotovila, da sta v sorodu
Preberi še
Igralca sta se noro zaljubila, nato pa ugotovila, da sta v sorodu

Dvojec je bil srečen v svojem zakonskem življenju, drug drugega sta podpirala in spodbujala, nato pa se je njun odnos nenadoma poslabšal. Poročena sta bila sedem let, nato pa je Parkerjeva vložila zahtevo za ločitev, kot razlog pa je navedla 'nepremostljive razlike'

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Znana igralka naj bi se za ločitev odločila po tem, ko ji je Dempsey priznal, da je spoznal in se zaljubil v drugo, mlajšo žensko. Parkerjeva ga je obtožila tudi fizičnega in psihičnega nasilja, med drugim naj bi ji zlomil prst, potem ko ji je čez roko zaloputnil vrata avtomobila. Izjavila je še, da jo je "na snemanju filma 'Can't Buy Me Love' pretepel, ker je hotel videti, kako je pretepati žensko". Pretepel naj bi jo celo tako močno, da je pozneje razvila artritis.

"Ko sva bila na snemanju njegovega filma Can't Buy Me Love, me je pretepel, ker je trdil, da želi videti, kako je pretepsti žensko. Zdaj trpim za artritisom v roki, kjer me je respondent poškodoval," je povedala na ločitveni obravnavi. Patrick je vse obtožbe zanikal, na njegovi strani pa je bilo tudi sodišče, ki ni našlo nobenega dokaza proti Dempseyju. 

Incest uničil slavno družino: Z bratrancem dobila sina
Preberi še
Incest uničil slavno družino: Z bratrancem dobila sina

Uradno sta se ločila leta 1994, leta 2006 pa se je Parkerjeva distancirala od obtožb. Pozneje je v uradni izjavi poudarila, da so ji med kaotično ločitvijo svetovali te obtožbe, za katere je naposled le priznala, da so bile lažne.

Rocky Parker – smrt

Parkerjeva je umrla v starosti 74 let 19. aprila leta 2014, po neuspešnem boju z rakom četrte stopnje na pljučih in v grlu. Zvezdnica je od svojega 18. leta kadila cigarete, ki naj bi bile glavni razlog za pojav raka pri njej. Njen pepel so na njeno željo raztrosili po Tihem oceanu v bližini njenega doma v Santa Monici.

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Patrick Dempsey
Patrick DempseyFOTO: Profimedia
Julia Fox: 'Ko spimo, miši pridejo ven in poberejo drobtine'
Preberi še
Julia Fox: 'Ko spimo, miši pridejo ven in poberejo drobtine'
'Plus size' ženska zahteva, da v hotelih razširijo hodnike
Preberi še
'Plus size' ženska zahteva, da v hotelih razširijo hodnike

Vir: glossy.espreso.co.rs, spockandchristine.com

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413