Zadovoljna.si
Zvezdnica je poškodbo obraza zakrila na izjemen način

Trači

Tik pred dogodkom leta si je hudo poškodovala obraz

M.S, Zadovoljna.si
02. 02. 2024 05.00
0

Britanska igralka Rosamund Pike je blestela na podelitvi zlatih globusov v črni obleki znamke Dior s tančico, ki je skrivnostno prekrivala njen obraz. Njena izbira je očarala večino modnih kritikov, ki pa niso vedeli, da je na njeno modno odločitev vplivala huda nesreča. Nedavno je razkrila, da je pod tančico skrivala hudo poškodbo obraza, ki jo je utrpela med smučanjem teden dni pred dogodkom.

Britanska igralka Rosamund Pike je dosegla vrhunec svoje kariere kot Bondovo dekle Miranda Frost v filmu Die Another Day. Nastopila je v številnih vodilnih vlogah uspešnic, med katerimi sta Wrath of the Titans in Jack Reacher. V svoji karieri je prejela številne nagrade in priznanja, med njimi nominacijo za oskarja za najboljšo igralko ter nagrado BAFTA za psihološki triler Gone Girl.  Zvezdnica se je na začetku leta pojavila na podelitvi zlatih globusov, skrita pod tančico. Čeprav je večina mislila, da je to le modna odločitev, se je izkazalo, da se je za tem skrivala nedavna poškodba.

45-letna igralka prispela na podelitev s poškodbo obraza
45-letna igralka prispela na podelitev s poškodbo obrazaFOTO: Profimedia
Zvezdnica presenetila z izbiro poročne obleke
Preberi še
Zvezdnica presenetila z izbiro poročne obleke

V nedavnem intervjuju za revijo PEOPLE je priznala, da si je pred prestižnim dogodkom poškodovala obraz med smučanjem. "To vsekakor ni najboljša strategija pred začetkom sezone nagrad – poškodovati se tik pred tem slavnim dogodkom. Moja brada je še vedno nekoliko zmečkana od spodaj, a vam tega ne bom pokazala," je zaupala zvezdnica v intervjuju. Na podelitvi zlatih globusov je prišla v črni čipkasti obleki Dior, sestavljeni iz tančice, ki je prekrivala večino njenega obraza.

Zvezdnica je poškodbo obraza zakrila na izjemen način
Zvezdnica je poškodbo obraza zakrila na izjemen načinFOTO: Profimedia
Zvezdnica v stanovanju čuti prisotnost duha
Preberi še
Zvezdnica v stanovanju čuti prisotnost duha

Obleka je vključevala oprijet steznik in obsežno krilo, izdelano iz večplastnih čipkastih cvetov, ki so se prav tako razprostirali po mrežasti tkanini na rokavih. V intervjuju je zvezdnica priznala, da jo je božični padec na smučišču močno zaznamoval in ji povzročil hude poškodbe obraza. Igralka je našla odlično rešitev, ki je uspešno zakrila smučarske rane, hkrati pa je še bolj obogatila njen videz.

45-letna igralka Rosamund Pike
45-letna igralka Rosamund PikeFOTO: Profimedia
Zvezdnica si želi biti vzor malim deklicam
Preberi še
Zvezdnica si želi biti vzor malim deklicam

Vse oboževalke igralke Rosamund Pike jo lahko spremljajo to soboto, 3. februarja, v akcijskem filmu Jack Reacher ob 20. uri na POP TV. Nekdanji vojak in odličen preiskovalec Jack Reacher je samotar, ki ne dovoli, da bi ga kar koli privezalo na en kraj. Je kot duh, kot senca. Izogiba se družbi in živi po svojih pravilih. Vendar ga poročilo o nesmiselnem streljanju izvabi iz senc, saj ima z domnevnim morilcem neporavnane račune. Tako privoli, da bo pomagal roki zakona in začne se napeto iskanje pravice. Reacherju je vsaka popolnost sumljiva, zato hitro opazi drobne sledi, ki jih je policija spregledala. In bolj ko raziskuje primer, manj je jasen in nič ni tako, kot se zdi, zato je prijatelj lahko tudi sovražnik. Film je posnet po romanu pisatelja Leeja Childa.

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir:  People in Harper's BAZAAR.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471