Zadovoljna.si
Russell Crowe

Trači

Nekdanji atletski igralec zdaj v povsem novi podobi

Zadovoljna.si
05. 10. 2023 15.24
0

Igralec Russell Crowe se je v filmsko zgodovino zapisal z mnogimi uspešnimi vlogami. Igralec je bil letošnje poletje opažen s svojim 31-letnim dekletom Britney Theriot na dopustovanju v Rimu. Danes je 59-letni igralec zaradi telesnih sprememb postal popolnoma neprepoznaven.

Igralec Russell Crowe se je v filmsko zgodovino zapisal z mnogimi uspešnimi vlogami, vključno s filmi, kot so Gladiator, The Mummy in Robin Hood. Za svoje izjemne vloge je prejel mnoga priznanja, med drugim tudi oskar in dva zlata globusa. Poleg akcijskih vlog se igralca spominjamo tudi po odlični telesni pripravljenosti. Danes pa je 59-letni igralec zaradi telesnih sprememb postal popolnoma neprepoznaven.

Russell Crowe  v prvih desetletjih 21. stoletja.
Russell Crowe v prvih desetletjih 21. stoletja.FOTO: Profimedia
Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
59-letni igralec Russell Crowe
59-letni igralec Russell Crowe FOTO: Profimedia
Russel Crowe se je znašel v težavah
Preberi še
Russel Crowe se je znašel v težavah

Igralec je bil letošnje poletje opažen s svojim 31-letnim dekletom Britney Theriot na dopustovanju v Rimu. Kljub uspešni igralski karieri veliko oboževalcev ne ve, da ima Russell tudi glasbeno kariero. Letošnje poletje je Crowe oboževalce navduševal na turneji po Malti, Italiji in Češki. Svojo glasbeno pot je začel že v osemdesetih in do sedaj izdal več različnih albumov in singlov.

Russell Crowe postal popolnoma neprepoznaven
Russell Crowe postal popolnoma neprepoznavenFOTO: Profimedia
Bi danes še prepoznali postavnega gladiatorja?
Preberi še
Bi danes še prepoznali postavnega gladiatorja?

Russllov vokal pa ni edini razlog, zaradi katerega so oboževalci ostali odprtih ust. Nekdanji mišičnjak je namreč pridobil precej odvečnih kilogramov. V preteklih letih je igralec pridobil na teži zaradi filmskih vlog, kjer ni več potreboval izklesane postave.   Russell je bil po nastopih v Rimu ujet na krovu luksuzne jahte s svojima sinovoma Charlesom in Tennysonom in dekletom Britney.

Zvezdnik s svojim 31-letnim dekletom Britney Theriot
Zvezdnik s svojim 31-letnim dekletom Britney Theriot FOTO: Profimedia
Russell Crowe je le še bleda senca postavnega gladiatorja
Preberi še
Russell Crowe je le še bleda senca postavnega gladiatorja

Igralec je imel v preteklosti težave z alkoholom in nasiljem, zaradi česar je bil označen za enega najbolj jeznih posameznikov v Hollywoodu. Več podrobnosti si lahko preberete v spodnjem članku.

Zvezdnik Gladiatorja označen za 'najbolj jeznega človeka v Hollywoodu'
Preberi še
Zvezdnik Gladiatorja označen za 'najbolj jeznega človeka v Hollywoodu'

 

Vse oboževalce igralca Russlla Crowa čaka ta vikend na Kanalu A paket igralčevih najboljših filmov. Ta petek, 6. oktobra, si ga lahko ogledate ob 20. uri v akcijskem filmu 3:10 za Yumo, v soboto, 7. oktobra, v filmu Gladiator in dan kasneje v komediji Mumija.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493