Zadovoljna.si
Sam Asghari

Trači

Po odmevni ločitvi še nikoli ni bil videti tako dobro

M.S
28. 09. 2023 05.00
0

Po razvezi z Britney Spears se je nekdanji mož glasbenice Sam Aghari posvetil telovadnici in zdaj navdušuje s svojo izjemno mišičasto postavo. Medtem ko Britney še naprej šokira svoje oboževalce s svojimi nenavadnimi videoposnetki.

Po razvezi z glasbenico Britney Spears je njen bivši mož Sam Asghari svoj čas intenzivno posvetil telovadnici. 29-letni igralec in nekdanji osebni trener je bil opažen v Los Angelesu po napornem treningu, ko je brez majice prečkal parkirišče pred garažno hišo. Sam je zapustil fitnes center in se odpravil proti svojemu avtomobilu, pri tem pa ponosno pokazal svojo izjemno mišičasto postavo.

Letošnje poletje sta Sam in Britney presenetila svoje sledilce, ko je Sam vložil zahtevo za ločitev, pri čemer je navedel nepremostljive razlike kot razlog. Nekdanji osebni trener je navdušil svoje oboževalce s svojo izjemno telesno pripravljenostjo in še nikoli ni bil videti bolje. Po drugi strani pa Britney šokira svoje oboževalce z deljenjem nenavadnih posnetkov.

Ujet brez poročnega prstana
Preberi še
Ujet brez poročnega prstana
29-letni Sam Asghari s svojo postavo vse pustil brez besed
29-letni Sam Asghari s svojo postavo vse pustil brez besedFOTO: Profimedia
29-letni Sam Asghari s svojo postavo vse pustil brez besed
29-letni Sam Asghari s svojo postavo vse pustil brez besedFOTO: Profimedia

Nedavno je na svojem Instagram profilu delila videoposnetek, v katerem pleše z noži. Na posnetku jo vidimo, kako spretno vrti oba velika mesarska noža v vsaki roki, medtem ko se vrti v ritmu glasbe v svoji dnevni sobi, obkrožena s tremi majhnimi psi. Z nekdanjim soprogom sta nedavno dosegla dogovor o skrbništvu nad psi in Britney zdaj skrbi za štiri pse, medtem ko je Sam dobil skrbništvo nad Dobermanom po imenu Porsh.

Če bi radi spoznali več o Britney Spears, si lahko na VOYO ogledate dva dokumentarna filma: Britney Spears: Pod nadzorom in Zgodba Britney Spears.

Razkrili razlog za eno najbolj nepričakovanih ločitev
Preberi še
Razkrili razlog za eno najbolj nepričakovanih ločitev
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493