Ena najlepših igralk na svetu se poslavlja

Ena najlepših igralk na svetu se poslavlja

J.V.
23.06.2022, 5:00
3
Oskarjevka Sandra Bullock je oboževalce presenetila z novico, ki je verjetno marsikoga razočarala. Igralka je namreč oznanila, da je prišel čas, da upočasni tempo svojega življenja in se za nekaj časa umakne od igranja, saj je, kot pravi sama, "povsem izgorela".

PREBERI ŠE
NAGRADNA IGRA: Osvoji poletno brisačo Zadovoljna.si

Ameriška ljubljenka Sandra Bullock je v intervjuju za The Hollywood Reporter priznala, da se ne počuti več "sposobno sprejemati zdravih in pametnih odločitev". Igralka, ki je v svoji 30-letni karieri posnela skoraj 50 filmov, je intervju začela s pripombo, da se veseli ustvarjanja lastnega urnika, in pojasnila, da ne želi biti odgovorna za nikogar drugega. Poudarila je, da je kljub hvaležnosti za uspeh, ki ga je dosegla, vedno skrbela, kako ta vpliva na njeno zasebno življenje.

Sandra Bullock
Sandra BullockFOTO: Profimedia

Igralka je v intervjuju marca letos dejala, da svojo službo jemlje "zelo resno", a si trenutno želi le več časa s svojo družino. "Želim biti 24 ur na dan s svojimi otroki in svojo družino. Tam bom nekaj časa." Spomnimo, Sandra je od leta 2015 v zvezi s fotografom Bryanom Randallom in je mama 12-letnega sina Louisa in 10-letne hčerke Laile, ki ju je posvojila.

"Vedno sem delala, tako da sem imela srečo. In spoznala sem, da je posel postal moja bergla. Bilo je tako, kot da bi nenehno odpirala hladilnik in iskala nekaj, česar nikoli ni bilo v njem," je dejala in razkrila, da se mora sama s seboj pogovarjati o svojem uspehu. "Rekla sem si, da moram prenehati iskati uspeh, saj ga že imam in se mi ni treba več dokazovati. Moram biti dobro tudi brez dela, ki ga potrebujem kot potrditev uspeha."

Na vprašanje, kdaj se bo vrnila k igralstvu, je na kratko odgovorila "ne vem". Občinstvo nestrpno pričakuje njen novi film Bullet Train, akcijski triler, ki prihaja v začetku avgusta, v katerem igrajo tudi Brad Pitt, Michael Shannon in Joey King.

Sandra Bullock
Sandra BullockFOTO: Profimedia