Zadovoljna.si
Hana Goran NASLOVNICA

Trači

’Sanjska’ Hana iskreno o ljubezni z Goranom

M. A.
12. 06. 2020 12.11
2

Slovenci smo jo spremljali v šovu Sanjski moški Hrvaške, ko je srce Gorana Jurenca ukradla, ko se je že odločil za drugo, danes pa sta skupaj že skoraj dve leti. Hrvata, ki v domači državi še vedno uživata veliko zanimanja, večino časa sicer preživita v Nemčiji, tam pa sta preživela tudi obdobje samoizolacije, ki za Hano ni bilo najlažje.

Čeprav je Hana Rodić izredno priljubljena na Instagramu, kjer njen profil @hanii_official spremlja več kot 110.000 ljudi, pa v obdobju samoizolacije na njem ni bila preveč aktivna, zato so se že pojavila različna namigovanja; od tega, da sta se z njenim sanjskim moškim razšla, do tega, da pričakujeta otročka. Hana je zdaj vse govorice ovrgla in priznala, da je med samoizolacijo preživljala pravo nočno moro: ’Z Goranom sva ostala ujeta v Nemčiji, nisva mogla na Hrvaško, moja mama pa mi ni mogla poslati niti mojih stvari. Tri mesece sem čakala nanje. Povrhu vsega pa se je moja telefonska številka pojavila na spletu, zato mi je telefon zvonil 24 ur na dan. Komaj zdaj sem lahko zamenjala številko,’ je nočno moro, ki jo je preživljala, opisala Hana in dodala, da z Goranom pripravljata nov poslovni projekt, ki bo luč sveta ugledal poleti.

Hana in Goran razkrila, da sta še vedno skupaj
Preberi še
Hana in Goran razkrila, da sta še vedno skupaj
Goran je v šovu Sanjski moški Hrvaške sprva izbral Ivo, nato pa se po slabem mesecu odločil za Hano.
Goran je v šovu Sanjski moški Hrvaške sprva izbral Ivo, nato pa se po slabem mesecu odločil za Hano.FOTO: Warner Bros.

Pred dnevi pa je Hana na Instagramu objavila novo skupno fotografijo in ob njej zapisala: ’Od trenutka, ko sem te spoznala, sem vedela, da je to najina zgodba,’ ob tem pa dodala še ključnik, da sta skupaj že 579 dni, torej dobro leto in pol. Goran Jurenec sprva morda le ni bil prepričan, da je zgodba, ki smo jo tudi Slovenci spremljali v šovu Sanjski moški Hrvaške, njuna, saj je sprva za svojo partnerko izbral Ivo Runjanin, pozneje pa si je premislil. Več si preberite TUKAJ.

 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Hana, ki se je že večkrat izkazala kot dama brez dlake na jeziku, pa je pred časom udarila tudi po Goranovemu nasledniku, Miju Matiću, ko je v 2. sezoni šova sprva izbral slovensko pevko Nušo Rojs, nato pa kmalu po koncu snemanj vezo z njo končal. Tako Mijo kot Nuša sta sicer o svoji kratki vezi spregovorila tudi za spletno stran Zadovoljna.si; Mijevo stran zgodbe si oglejte TUKAJ, pogovora z Nušo pa ne spreglejte spodaj.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493