Zadovoljna.si
Mijo in Nikolina - naslovna

Trači

Borila se je za srce sanjskega moškega, zdaj pa je zaročena z drugim

M. A.
10. 03. 2020 18.41
3

Se še spomnite ostre Nikoline, ki se je za srce hrvaškega sanjskega moškega borila skupaj s slovensko pevko Nušo Rojs? Nikolina ni skrivala svojih čustev do Mija Matića in je za to, da bi ga osvojila, uporabila vsa sredstva, a na koncu morala premoč priznati prav Nuši in tekmovanje tik pred finalom zapustila. Čeprav je od konca snemanja minilo manj kot leto dni, pa je Nikolina zdaj že pred oltarjem.

31-letna Nikolina Tutić je brez težav priznala, da si želi, da bi Mijo Matić postal njen, a slednji se je odločil za Nušo Rojs. Čeprav ljubezen med Mijem in Nušo, kot sta nam zaupala sama, ni trajala prav dolgo, se Mijo ni odločil poskusiti še z Nikolino, slednja pa ga je očitno hitro prebolela. Kot poročajo hrvaški mediji, se Nikolina namreč že pripravlja na poroko z drugim.

Nuša in Mijo razkrivata, zakaj ljubezen ni trajala
Preberi še
Nuša in Mijo razkrivata, zakaj ljubezen ni trajala
Nikolina ni skrivala očaranosti nad Mijem.
Nikolina ni skrivala očaranosti nad Mijem.FOTO:

A tudi ta zgodba ni kot otroška pravljica, kot smo jih vajeni iz otroštva, saj hrvaški RTL pripravlja nov resničnostni šov, v katerem se bosta udeleženca, ki iščeta ljubezen, najprej poročila, šele nato pa spoznala. Da, prav ste prebrali. Podoben šov so sprva skovali na Danskem, prevzeli so ga tudi Američani, pred kratkim so podoben šov pod drugim imenom naredili Britanci, zdaj pa se 'slepi' ljubezni pridružujejo še naši sosedje.

Nuša Rojs razkrila, kako se je na Mija odzvala njena družina
Preberi še
Nuša Rojs razkrila, kako se je na Mija odzvala njena družina

Kot je Nikolina zaupala hrvaškemu portalu 24 sata, se sicer ne vidi kot osebo, ki se zlahka zaljubi, se pa brez težav tudi 'odljubi', če ugotovi, da oseba ni prava zanjo. V svojem novem možu, ki ga seveda še ne pozna, tako ne namerava iskati Mija, poudarja pa da ji je bolj kot njegov videz pomembna njegova osebnost. Moža bo torej prvič videla, ko bo v poročni obleki stala pred oltarjem, a je na to pripravljena. 'Upam, da ne bom padla skupaj,' se pošali Tutićeva, ki je zaupala tudi, da jo pri odločitvi za sodelovanje v novem šovu družina podpira.

Nikolina se je borila za Mijevo srce, zdaj se bo poročila na slepo.
Nikolina se je borila za Mijevo srce, zdaj se bo poročila na slepo.FOTO: Warner Bros

Na VOYO pa vas še vedno čaka druga sezona šova Sanjski moški Hrvaške, v kateri je ljubezen iskal (in tudi našel) Goran Jurenec

Sanjski moški Hrvaške vas še vedno čaka na VOYO.
Sanjski moški Hrvaške vas še vedno čaka na VOYO.FOTO: Warner Bros.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493