Se spomnite Mija Matića? Z njo je zamenjal Nušo Rojs!

J.V.
06.01.2022, 5:00
0
Se spomniš Mija Matića, ki smo ga spremljali v resničnostnem šovu Sanjski moški Hrvaške, v katerem je njegovo srce osvojila Mariborčanka Nuša Rojs? Njuna ljubezen se je kmalu zatem končala, no, Mijo pa je sedaj, kot kaže, končno našel srečo v ljubezni. To je njegovo dekle!

Mijo Matić, ki ga je širna Slovenija spoznala v hrvaškem resničnostnem šovu Gospodin Savršeni, je srečno zaljubljen, njegovo srce pa je po poročanju hrvaških medijev osvojila Ariana Piknjač, uspešna glasbenica in priljubljena vplivnica. 

PREBERI ŠE
Se spomnite sanjskega Gorana? Danes je videti povsem drugače

Po šovu se je Mijo le občasno pojavljal v javnosti in se osredotočal predvsem na svoje delo, treninge in številne projekte. Je  namreč poklicni gasilec in osebni trener, ukvarja pa se tudi s bodybuildingom in manekenstvom. Na vprašanja o ljubezenskem življenju je vedno odgovoril na kratko: "Verjamem, da vse pride, ko je treba, vsaj tako se je izkazalo pri meni. Nimam določenega tipa dekleta, zaupam svoji intuiciji in občutkom, zato je verjetno odvisno od mene, ne od ženske ali dekleta."

In kot kaže, je sedaj našel pravo, kar je potrdil tudi s fotografijo, ki jo je delil na družbenem omrežju Instagram. 

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

PREBERI ŠE
Ga prepoznate? Danes velja za enega najlepših Hrvatov

Kdo je dekle, ki ga je omrežilo?

Njegova izbranka je Ariana Piknjač, ki je 26-letna glasbenica in vplivnica iz Sarajeva. Ariana je odraščala v Sydneyju v Avstraliji, a se je leta 2008 s starši preselila v Sarajevo. Tako kot njena sestra se Ariana z glasbo ukvarja že od malih nog. Poleg igranja na flavto pogosto deli posnetke znanih pesmi na svojem Instagramu in YouTubeu. Zahvaljujoč njenemu talentu in zanimivim aranžmajem, ji na Instagramu sledi več kot 96 tisoč ljudi, na YouTubeu pa ima več kot 81 tisoč sledilcev.

Čeprav Mijo še ni razkril, kdaj in kako sta se z Ariano spoznala, pa je slednja pred kratkim v intervjuju priznala, da prosti čas rada preživlja v telovadnici, zato je možno, da ju je združila prav ljubezen do športa.

PREBERI ŠE
Še ena priložnost za Nušo Rojs in Mija Matića

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke