Kdo je skrivnostna Slovenka, ki je navdušila Gorana?

M. A.
10.02.2020, 8:04
5
Po napeti sezoni šova Sanjski moški Hrvaške, v kateri je Mijo Matić izbral prav Slovenko Nušo Rojs, zdaj na POP TV spremljamo še eno sezono omenjenega šova, v kateri tokrat ljubezen išče 38-letni Goran Jurenec. Tokratni sanjski moški ne skriva želje po resni vezi in družini, za njegovo srce pa se borita kar dve Slovenki.

Na petkovem spoznavnem večeru je Goran Jurenec že izločil štiri dekleta, s katerimi se je najmanj povezal, med njimi je bila tudi Klavdija Kolar, Hrvatica, ki jo je služba pripeljala v Ljubljano, še vedno pa v šovu ostajata dve Slovenki: 33-letna novinarkaAna Raščan in 24-letna Daisy Zaccarin. Prav slednja je Gorana tako navdušila, da je v petek osvojila povsem prvo vrtnico te sezone, Goran ji jo podelil celo pred začetkom podelitve rož.

PREBERI ŠE
Nuša in Mijo razkrivata, zakaj ljubezen ni trajala

Svetlolasa Daisy se zdi Goranu zaenkrat sicer izredno sramežljiva, a je bil prav zato še toliko bolj vesel, da je zbrala pogum in ga povabila na pogovor na samo. Tam ga je presenetila z majhnim darilom, ki je Gorana tako navdušil, da je nemudoma vstal in odšel po vrtnico, kar so seveda spremljale ostale kandidatke. Ob koncu epizode je celo priznal, da mu je Daisy ena ljubših, ne pozabimo pa, da je enako za Nušo Rojs komentiral tudi Mijo Matić.

PREBERI ŠE
Seksi Hrvat iskreno o znani Slovenki: ’Nuša je med puncami, ki so mi najbolj všeč’

Daisy Zaccarin je že prvi večer očarala Gorana, novega sanjskega moškega.
Daisy Zaccarin je že prvi večer očarala Gorana, novega sanjskega moškega.FOTO: Warner Bros.

Daisy je sicer Slovenka, ki ima korenine na Hrvaškem, saj sta tam odraščali njeni mama in babica, pred kratkim pa se je tudi sama preselila v Medulin. Sicer dela kot programerka in priznava, da je z računalniki zelo domača, kar ji je pomagalo tudi v prejšnji vezi, saj je prav s svojim znanjem ugotovila, da jo fant vara, zato ga je tudi zapustila. Daisy priznava tudi, da je Gorana pred prihodom v šov ’poguglala’, a ni našla nič spotakljivega:’V bistvu mi je všeč, tako da upam, da bom tudi jaz njemu,’ je priznala pred vstopom v šov in več kot očitno ji to zaenkrat uspeva.

PREBERI ŠE
Mihaela je po lepotnem posegu povsem drugačna

Ne zamudite nocojšnje epizode nove sezone šova Sanjski moški Hrvaške ob 20.uri na POP TV.

Nova sezona šova Sanjski moški Hrvaške z novim junakom: Goran Jurenec išče ljubezen svojega življenja.
Nova sezona šova Sanjski moški Hrvaške z novim junakom: Goran Jurenec išče ljubezen svojega življenja.FOTO: Warner Bros.

Zamujene epizode vas čakajo na VOYO.
Zamujene epizode vas čakajo na VOYO.FOTO: POP TV