Zadovoljna.si
Sanjski moški Gregor Čeglaj

Oddaje

To je prvih pet deklet, ki se bodo borile za srce sanjskega moškega

M. A.
25. 03. 2021 06.00
0

Ne čakaj pomladi, ne čakaj na maj, pravi stara slovenska pesem. Zato tudi mi ne bomo čakali na toplejše majske dni in vam že danes predstavljamo prvih pet deklet, ki bodo to pomlad v težko pričakovanem šovu Sanjski moški tekmovale za srce postavnega Gregorja Čeglaja. Ana, Anja, Kaja, Lara in Polona v šov prihajajo vsaka s svojo taktiko in vsaka s svojimi razlogi, a njihov cilj je enak: osvojiti sanjskega moškega. Spoznajte jih.

ANA PUSOVNIK, 23 let, Slovenj Gradec

Lepotica, ki se ukvarja predvsem z manekenstvom, priznava, da je njen sanjski moški samozavesten in uspešen na svojem področju, seveda pa ji mora biti tudi vizualno privlačen. Najraje ima temnejše in višje moške z atletsko postavo, zato verjamemo, da ji bo všeč tudi Gregor, v partnerskem odnosu pa ji je pomembno predvsem to, da je moški romantičen in pozoren. Za njo sta dve resni zvezi, sicer pa obljublja, da ljubosumja pri njej ne bo, saj nasploh ni ljubosumna oseba.

Ana Pusovnik
Ana PusovnikFOTO: Ana Gregorič

ANJA KOJC, 25 let, Velika Nedelja

Čeprav se je izšolala za logistično tehnico, se Anja trenutno preživlja kot natakarica, ki bo v prihodnjih mesecih s popolno kavo poskušala navdušiti sanjskega moškega. Zanjo je tak moški ljubeč, pozitiven, zabaven in preprost, pripravljen na dogodivščine in romantičen, sicer pa so tudi njej všeč temnejši in višji mišičasti moški. Anja verjame, da bo pred kamero sprva prisotne nekaj treme, a verjame, da bo ta hitro minila, še posebej če bo Gregor tisti, ki bo naredil prvi korak. Tudi sicer ima raje, če prvi korak naredi moški, sama pa mu zanimanje pokaže z nasmehi in spogledovanjem.

Anja Kojc
Anja KojcFOTO: Ana Gregorič

KAJA CASAR, 22 let, Murska Sobota

Zelenooka študentka kineziologije se v šov Sanjski moški podaja z življenjskim motom, da obžalovanj ni, zgolj lekcije, zaradi katerih v življenju rastemo. Športna navdušenka potrebuje ob sebi moškega, ki mu šport prav tako ni tuj, sicer pa priznava, da sta ji bolj kot videz pri moškem pomembna karakter in osebnost. "Če že moram izbirati, bi izbrala moškega s temnejšimi lasmi in športno postavo," priznava, a doda, da ji je bolj pomembno, da je zvest, iskren in zabaven. Ljubosumna ni, pravi, če nima razloga za to, v prihodnosti pa se vidi v razmerju, v katerem si s partnerjem zaupata, se spoštujeta in drug drugega podpirata pri dosegi zadanih ciljev. 

Kaja Casar
Kaja CasarFOTO: Ana Gregorič

LARA MLAKER, 22 let, Ponikva

Lara, ki je na svet privekala na božični večer, ima na vprašanje, kakšen je njen sanjski moški, zelo direkten odgovor: "Takšen, kot je maneken Mariano Di Vaio, ampak ni nujno, da je temen. Pomembno se mi zdi, da mu gredo od rok male stvari, da je pozoren in ima čut za žensko, a tudi za svoje ambicije in vizije. Mora biti inteligenten, da se lahko od njega vsak dan nekaj novega naučim, športen, pustolovski, inovativen, spontan, skromen in iskren." Za ljubosumno se Lara nima, zato tudi ne trpi takšnih moških, saj zanje meni, da so zgolj premalo samozavestni in posledično neprimerni za ambiciozne ženske. Rada preizkuša nove stvari, zato se trenutno uči tenisa, pa čeprav ji ni posebej ljub.

Lara Mlaker
Lara MlakerFOTO: Ana Gregorič

POLONA KRANJC, 18 let, Pšata

Najmlajša tekmovalka v bitki za Gregorjevo srce je Polona, ki bo prihodnji mesec upihnila devetnajsto svečko. 155 centimetrov visoka ekonomska tehnica ob sebi želi spoštljivega in zaupljivega ter ambicioznega moškega, posebej pa jo privlačijo tetovaže. "Raje imam, če ima povprečno postavo, mogoče malo mišic, ampak raje nič kot preveč," dodaja. V šov odhaja sproščeno in z načrtom, da kamere takoj odmisli, zato verjame, da treme ne bo občutila, pa tudi v zunanjem svetu nima težav s tem, da sama pristopi do moškega. "Prijavila sem se, da doživim novo in edinstveno izkušnjo, če se zgodi ljubezen, pa še toliko boljše," je še zaupala Polona, ki nam pove tudi, da jo je v prijavo prepričala kar njena mama, saj verjame, da je njena hči pravega značaja za to oddajo.

To je Sanjski moški! Zakaj je še samski?
Preberi še
To je Sanjski moški! Zakaj je še samski?
Polona Kranjc
Polona KranjcFOTO: Ana Gregorič

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493