Zadovoljna.si
Sarah Jessica Parker in Matthew Broderick

Trači

Večkrat jo je prevaral, ona pa ga kuje v zvezde

E.R.
31. 01. 2024 05.00
0

Slavni hollywoodski par je danes marsikomu zgled, malokdo pa ve, kaj se je dogajalo v zakulisju.

Igralka Sarah Jessica Parker, najbolj znana po vlogi Carrie Bradshaw v seriji "Seks v mesu" , se je po razpadu burne zveze z igralcem Robertom Downeyjem Jr., zaljubila v moškega, ki je kasneje postal ljubezen njenega življenja.

Gre za  Matthewa Brodericka, razvpitega igralca Hollywooda, ki je veliko pozornosti požel ne samo zaradi kariere, ampak tudi prometne nesreče, v kateri sta življenje izgubili mati in hči. 

Z njim je ostala 7 let, ker se je bala, da bo brez nje umrl
Preberi še
Z njim je ostala 7 let, ker se je bala, da bo brez nje umrl

Sarah Jessica Parker in Matthew Broderick sta se spoznala novembra 1991 na Broadwayu, kjer je režiral predstavo za družbo, ki so jo ustanovili igralkini bratje.

Sarah Jessica Parker in Matthew Broderick
Sarah Jessica Parker in Matthew BroderickFOTO: Profimedia

Nekaj mesecev pozneje sta šla na prvi zmenek, od začetka tistega usodnega leta 1992 pa se ta par skoraj ni ločil.

"Dobro se spomnim tistega dne, ko sva šla prvič na zmenek. Malokdo se mi je uspel tako vtisniti v spomin. Bila je edinstvena, lepa in očarljiva,"  se je spominjal Matthew.

Šla je na zmenek, tam pa doživela neprijetno presenečenje
Preberi še
Šla je na zmenek, tam pa doživela neprijetno presenečenje

"Z Matthewom prihajava iz drugega časa in kraja. Ko sva bila mladi, sva si želela le, da bi bila dobra igralca. Nisva veliko razmišljala o slavi ali denarju, ker, odkrito povedano, denar nikoli ni bil del teh sanj," je  na drugi strani povedala igralka za Harper's Bazaar leta 2013, nikoli pa tudi sicer ni skrivala, kako zelo rada ima Matthewa.

"Tako bister je, tako čeden, mislim, da je najbolj čeden moški, kar sem jih kdaj videla v življenju," je Sarah povedala za Los Angeles Times že leta 1996.

Slavni igralec potrdil zvezo z 21 let mlajšo manekenko
Preberi še
Slavni igralec potrdil zvezo z 21 let mlajšo manekenko

Netipična poroka

Sarah in Matthew nista želela tradicionalne poroke, svojih 100 gostov pa sta presenetila s poročnim obredom v sinagogi v New Yorku, saj so gosti sprva mislili, da grejo na običajno zabavo.

Namesto tradicionalne bele poročne obleke je Sara nosila šik črno obleko oblikovalke Morgane Le Fai: "Danes to odločitev nekoliko obžalujem. Če bi lahko še enkrat izbirala, mislim, da bi izbrala čudovito belo poročno obleko."

Sarah Jessica Parker že od leta 1993 nosi te 'grde' čevlje
Preberi še
Sarah Jessica Parker že od leta 1993 nosi te 'grde' čevlje

Po petih letih zakona se jima je rodil prvi otrok James Wilkie Broderick, leta 2009 pa sta se jima po zaslugi nadomestne matere rodili še dvojčici Tabitha Hodge Broderick in Marion Loretta Elbell Broderick.

"Poskušala sva in poskušala in poskušala in poskušala zanositi, a preprosto ni šlo na običajen način," sta utemeljila svojo odločitev.

Sarah Jessica Parker z družino
Sarah Jessica Parker z družinoFOTO: Profimedia

Prešuštvo

Matthew Broderick je znan po tem, da je svojo slavno ženo večkrat prevaral, nekoč pa so luč sveta ugledale tudi fotografije z neznanim dekletom.

Matthew je namreč v baru spoznal petindvajsetletno dekle, socialno delavko, ki ji je kmalu začel pošiljati sporočila. Kmalu za tem sta se začela videvati, resno pa je postalo po zabavi na Manhattnu pri skupnem prijatelju. Obstajajo govorice, da ga je to dekle poskušalo zapustiti, a neuspešno.

Matthew Broderick jo je varal, ona pa mu je vse oprostila.
Matthew Broderick jo je varal, ona pa mu je vse oprostila.FOTO: Reuters

Po tem se Matthew ni umiril, ampak so ga še vedno večkrat videli hoditi pozno ponoči na obiske k različnim ženskam. Obstajajo zgodbe, da je Matthew med enim od njegovih obiskov v vinjenem stanju vstopil v prijateljevo sobo, se zaklenil v kopalnico in po pol ure prišel ven, rekel "adijo", nato pa so v kopalnici našli še dekle, katere spodnje perilo je ležalo na postelji.

Slavni zvezdnik: 'Varal sem vsako žensko'
Preberi še
Slavni zvezdnik: 'Varal sem vsako žensko'

Vse to se je dogajalo, ko je Sarah Jessica snemala serijo Seks v mestu, a vse to ni bilo dovolj, da bi ga slavna igralka zapustila. Žena mu je namreč vse grehe odpustila in vedno poudarjala, da ima moža preveč rada ...

"Imejte me za noro, a preveč ga ljubim. Tako on kot jaz sva zelo predana družini in otrokom. Všeč mi je, da je oče mojih otrok. Pokazal mi je popolnoma nov svet. On je kriv, da na življenje gledam skozi rožnata očala," je povedala.

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
To je ena najlepših ljubezenskih zgodb današnjega časa
Preberi še
To je ena najlepših ljubezenskih zgodb današnjega časa
Tudi, če se spreta, še vedno vsako jutro počneta to
Preberi še
Tudi, če se spreta, še vedno vsako jutro počneta to

Vir: glossy.espreso.co.rs

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368