Zadovoljna.si
Tamara Ecclestone

Trači

Sedem mesecev kasneje je končno objavila težko pričakovane fotografije

J.V.
20. 04. 2021 08.26
0

Tamara Ecclestone, hči najbogatejše Hrvatice, je svojo nosečnost skrivala vse do konca, fotografije svojega nosečniškega trebuha pa delila šele sedaj, sedem mesecev po porodu.

Ko je lani skupaj s sestro Petro križarila po Jadranu na razkošni jahti, nihče ni niti posumil, da bi bila Tamara Ecclestone, lahko ponovno noseča. Hčerka Bernija in Slavice Ecclestone, je namreč svojo nosečnost skrivala vse do konca, vse dokler ni rodila. Veselo novico je takrat z javnostjo delil ponosni dedek Bernie, Tamara pa je tri tedne kasneje razkrila, da sta z možem deklico poimenovala Serena. 

Zato pravzaprav niti ni presenetljivo, da se je šele sedaj, sedem mesecev kasneje, odločila deliti fotografije svojega nosečniškega trebuha. Te so povsem verjetno nastale v Švici, kjer naj bi Tamara tudi rodila. Bodoča mamica na fotografiji pozira v spodnjem perilu svetlo rožnate barve, pred ramen pa ji pada satenasta halja. Zapis pod fotografiji je posvetila svoji drugorojenki Riri. 

Glede na to, da so bile fotografije posnete tik pred porodom je povsem jasno, da se Tamara med nosečnostjo ni prav veliko zredila, svojo vitko linijo pa je nekaj tednov po porodu že razkazovala na počitnicah v Dubaju. 

Hči najbogatejše Hrvatice uživa v Dubaju
Preberi še
Hči najbogatejše Hrvatice uživa v Dubaju
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493